1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

5210 käyttöprofiili ja soittajaryhmät

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja akyttala, 27/4/06.

 1. akyttala

  Liittynyt:
  31/10/02
  Viestit:
  167
  Tykkäykset:
  0
  Olenpas siis puhelimeen määritellyt soittajaryhmän "Koti", jossa on luonnollisesti kotiväen numerot.

  Käyttöprofiiliin, myöskin nimeltään "Koti", olen määritellyt hälyttäviin puheluihin vain soittajaryhmän "koti", mutta kyllähän tuo näkyy soivan aina kun kuka tahansa soittaa. 6150:lla kokeilin samaa metodia ja siinähän homma toimi niin, että kun käyttöprofiili "Koti" oli valittuna, soi puhelin vain, kun numero on liitettynä soittajaryhmään "Koti". Soittajaryhmään kuulumattomat sekä vieraat numerot soivat äänettömästi.

  Onkos tämä nyt sitten taas yksi softavika vai mistä johtuu? 5.40 on puhelimen softaversio. Toimiiko jollain muulla softalla oikein?

  Harmittaa myös tuo kalenterihälytysten siirto. Vanhassa puhelimessa saa muistutuksen tullessa valita useista vaihtoehdoista, miten pitkälle uuden hälytyksen haluaa siirtää. 5210:ssa hälytystä saa siirtää vain 10min. Typerää siinä sitten jatkuvasti siirtää sitä 10min eteenpäin, jos vaikka tunnin haluaa siirtää.
  Tämä vika oli myös edellisessa softassa 5.22.
   
 2. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Omassani kalenterimerkintää siirrettäessä puhelin kysyy kylmän viileästi uuden päivämäärän. Sen kun kertoo, siirtyy merkintä sille päivällä.

  Hälytys ei tosin siirry, jos puhelin on jo tämän merkinnän hälyttänyt, mutta jos ei, puhelin pyytää vahvistusta uudelle hälytykselle.
  Softa V 5.20
   

Jaa tämä viestiketju