5200 antenniongelmaa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Redhat, 31/7/08.

 1. Redhat

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/4/08
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Olis tuossa tuollanen 5200 joka on useasti pudonnut maahan ja jopa kerrostalossa 5 kerroksesta > 1 kerrokseen.
  Nyt on tullut sellainen ongelma, että välillä puhelimesta ei pysty soittamaan eikä vastaanottamaan puheluita. Kuuluvuuspykälä on 0 - 2. Pystyyköhän tuolle antennille tekemään jotain vai onko puhelin kuollut?

  Pistän tähän samaan postaukseen toisenkin kysymyksen, koska siemensin puhelimille ei näytä olevan omaa osastoa:

  Tuossa olisi myös Siemens CF75 joka on toiminut tähän asti hyvin, mutta nyt näyttöön syttyy vain taustavalo eikä näytössä näy esim anna pin-koodi tekstiä. Pari kertaa olen sen tekstin saanut näkymään mutta muuten ei.

  Osaisiko joku auttaa?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Voihan sille jotain tehdä... mutta se jotain voi tietää laajempaa hommaa vielä. Miten voit tiputella toistuvasti jostain eri kerroksista?

  No sinne ei mene informaatiota mikä näkyisi näytöllä... ehkä se on huonosti, yleensä näytön ja piirilevyn välinen kontakti. Joskus joutuu vaihtamaan koko näytön, joskus aikanaan vaihdettiin seebrakumeja näytön ja piirilevyn välistä. Juuri tuota CF75 en ole purkanut, mutta veikkaan sielä olevan sama tilanne kuin muillakin, ehkä näytön kosketinpinta on vioittunut, voi joutua vaihtamaan siis koko näyttöosan. Siihen ei ole ehkä saatavana irtokamaa nyt, mutta metsästämällä muuten paskan puhelimen, voisi saada puuttuvan osan.
   
 3. Redhat

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/4/08
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy tutkia tuota nokialaista josko sille jotakin saisi tehtyä.
  Ja eipä tuo kyseinen nokialainen ole omassa käytössä ollut ollenkaan, itse pidän omasta puhelimestani huolta ettei se saa pahempia kolhuja.

  Mitä tuohon siemensiin, voisi melkein avata ruuvit ja kurkata sisälle, jos siellä on piirilevy hajonnut niin tuolla voipi heittää vesilintua sitten.
   

Jaa tämä viestiketju