1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

5140i infrapuna->tietokone

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jalu78, 23/5/06.

 1. jalu78

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  miten nää nykyään toimii? olen joskus vuosia sitten kokeillus heikolla menestyksellä (pätki koko ajan)...millaista infrapuna värkkejä suosittelette? se pitäisi saada OIKEASTA kaupasta, verkkokaupoista en tilaa/yritä tilata enää ikinä mitää!
   
 2. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7461
  Tykkäykset:
  508
  osta ennemmin se datakaapeli, säästyt monelta vaivalta
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9361
  Tykkäykset:
  196
  Infrapunasovittimia löytyy aika heikosti tietokoneliikkeiden hyllysta. Vielä heikommin matkapuhelinliikkeistä. Helpottaisi tietysti jos kertoisit missä asut. Kannattaa varmaan soitella liikkeisiin...

  Kyllä infrapunayhteys toimii ihan hyvin, ainakin jos sinulla suhteellisen uusi versio Windowsista. (ME ->) Asennuksenkaan ei pitäisi olla ylivoimainen suoritus. Toisaalta yhteys on toteuksen vuoksi tarkka etäisyydestä ja laitteiden asettelusta. Ellei tämän tyyppinen langattomuus tuo lisäarvoa, niin kannattaa hankkia kaapeli.

  Itse suosin siirtomuotoja järjestyksessä BT, IrDA, kaapeli. En voi sietää sitä kaapeleiden kiinnittelyä ja kun on vielä useampi eri laite niin kaikki voivat käyttää samaa yhteyspistettä. Kaapeli on kuitenkin siirtonopeudessa (esimerkiksi MP3:sten siirto puhelimeen) toistaiseksi ylivoimainen, mutta tämänkin voi kiertää muistikortinlukijalla. ;)

  Mieti mitä tarkalleen ottaen haluat. Helppoa ja nopeaa vai laitteistoriippumatonta.
   

Jaa tämä viestiketju