5140i infrapuna->tietokone

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jalu78, 23/5/06.

 1. jalu78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  miten nää nykyään toimii? olen joskus vuosia sitten kokeillus heikolla menestyksellä (pätki koko ajan)...millaista infrapuna värkkejä suosittelette? se pitäisi saada OIKEASTA kaupasta, verkkokaupoista en tilaa/yritä tilata enää ikinä mitää!
   
 2. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  osta ennemmin se datakaapeli, säästyt monelta vaivalta
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Infrapunasovittimia löytyy aika heikosti tietokoneliikkeiden hyllysta. Vielä heikommin matkapuhelinliikkeistä. Helpottaisi tietysti jos kertoisit missä asut. Kannattaa varmaan soitella liikkeisiin...

  Kyllä infrapunayhteys toimii ihan hyvin, ainakin jos sinulla suhteellisen uusi versio Windowsista. (ME ->) Asennuksenkaan ei pitäisi olla ylivoimainen suoritus. Toisaalta yhteys on toteuksen vuoksi tarkka etäisyydestä ja laitteiden asettelusta. Ellei tämän tyyppinen langattomuus tuo lisäarvoa, niin kannattaa hankkia kaapeli.

  Itse suosin siirtomuotoja järjestyksessä BT, IrDA, kaapeli. En voi sietää sitä kaapeleiden kiinnittelyä ja kun on vielä useampi eri laite niin kaikki voivat käyttää samaa yhteyspistettä. Kaapeli on kuitenkin siirtonopeudessa (esimerkiksi MP3:sten siirto puhelimeen) toistaiseksi ylivoimainen, mutta tämänkin voi kiertää muistikortinlukijalla. ;)

  Mieti mitä tarkalleen ottaen haluat. Helppoa ja nopeaa vai laitteistoriippumatonta.
   

Jaa tämä viestiketju