5140 ja monta ongelmaa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja snauasn, 19/6/05.

 1. snauasn

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Muistiongelma:
  Yritän tyhjentää tietoja (viestejä) puhelimesta koneelle, mutta tulee virheilmoitus "Toiminto ei onnistunut. Puhelimen muisti on täynnä. Vapauta muistia ja yritä toimintoa uudelleen."

  Olen jo tyhjentänyt saapuneet ja lähetetyt tekstiviestit, ja muistia on käytössä 3,0 M (4,2 M:sta). Multimediaviestejä en haluaisi hukata vaan juurikin vapauttaa muistia siirtämällä ne koneelle. Videoleikkeet ja kuvat olen saanut siirrettyä, vaikka "puhelimen muisti on täynnä" muka.


  Myös lähetettyjen tekstiviestien poistamisessa oli ongelmia, ensin puhelin jämähti ruutuun "Poistetaanko kaikki viestit kansiosta Lähetetyt viestit?". Sitä se on kuitenkin tehnyt ennenkin ja silti poistanut viestit (vaikkei anna ilmoitusta että on poistettu). Nyt kuitenkin viestit palasivat mystisesti (useamman kerran) poistamisen jälkeen.

  Multimediaviestit ovat lakanneet pelaamasta, ei lähde eikä tule perille, en tiedä mistä johtuu.

  PC Suite ei tunnista luuria, kikkailen sen toimimaan aina siten että vaihdan yhteyksien hallinnasta com1 -> com2 -> com1 jne. niin kauan kunnes kone hokaa luurin com1:stä. PC Suitesta on uusin versio.


  Osaisiko joku kommentoida näitä juttuja, alkaa tympiä vähitellen =/
   
 2. snauasn

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Epätoivo alkaa iskeä. Löysin Tallennetuista viesteistä 42 outoa viestiä, kaikki samasta numerosta, samaan kellonaikaan ja muutama mitä katsoin niin viestinä sama numero mistä oli tullut. Vieras numero. Poistin ne puhelimen kautta. Kun laitoin luurin jälleen kerran koneeseen kiinni, niin eikö se s***anan Suite päivittänyt taas puhelimeen sekä Lähetetyt että Saapuneet viestit, jotka jo kertaalleen sain poistettua monen yrityksen jälkeen. Suiten kanssa on muutenkin kauhea ränkkääminen että saa sen ensin tajuamaan että puhelin EI ole kytketty ja sitten että ON kytketty.

  Järki lähtee meikäläiseltä ja alkaa riittää taas tältä päivältä tämä rentouttava viestin tyhjentely koneelle.
   

Jaa tämä viestiketju