1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

5100 ja outo ikoni

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Rampe, 12/9/03.

  1. Rampe

    Liittynyt:
    9/9/03
    Viestit:
    192
    Tykkäykset:
    0
    Yrittelin tuossa wapilla hakea peliä soneralta, aikani kikkailtuani luovutin (gprs yhteys ei muodostunut, vaikka eilen toimi ihan hyvin). Nyt tuossa näytön vasemmassa yläkulmassa on tuollainen animoitu klemmari (klemmari muuttuu kirjeeksi loopissa). Se on ollu jo puoli tuntia tuolla ylänurkassa. Manuaalin mukaan tarkoittaa että olisi joku multimediaviesti tulossa tms, mutta eipä kyllä mitään näy, enkä tiedä kuka sellaisen minulle edes lähettäisi. Puhelimen 'boottaaminen' ei auta, sama animoitu ikoni pompsahtaa sinne vähän ajan päästä uudestaan.

    Ideoita?

    Edit. Varmaan tunnin ollut jo, tuskin siitä häviää ainakaan itsestään.
     
  2. Nemesis-88 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/2/03
    Viestit:
    5613
    Tykkäykset:
    8
    Puhelinmalli:
    Nokia Lumia 1020
    Onko multimedia asetukset kunnossa??
     
  3. Rampe

    Liittynyt:
    9/9/03
    Viestit:
    192
    Tykkäykset:
    0
    Näyttäisi olevan (tilasin Soneralta asetukset vielä kertaalleen), eikä tunnu muuttuvan tilanne. En tosiaan pääse WAPillakaan enää mihinkään, jää vain kohtaan Luodaan GPRS-yhteyttä.
    Toimiiko muilla Soneralla GRPS? Ettei siellä ole sitten jotain ongelmia. Aika outoa, sillä eilen/edellispäivä vielä toimi, enkä asetuksiin ole koskenut.
     
  4. Rampe

    Liittynyt:
    9/9/03
    Viestit:
    192
    Tykkäykset:
    0
    Homma korjaantui. Ilmeisesti se MMS ei ollut tosiaan kunnossa, sillä 'bootattuani' puhelimen, tuli sieltä näitä "olet aktivoinut mms-palvelun" viestejä ja GRPS alko myös toimimaan.
     

Jaa tämä viestiketju