3X rikkinäistä N8:ia, saiskohan yhden kuntoon

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja member, 24/9/14.

 1. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Innostuin asiasta erityisesti siksi, että kyseinen luuri 4 vuotta vanhana pärjää kamerallaan erityisesti yökuvauksessa hyvin vieläkin high-end luurienkin seurassa, joten ajattelin joskos tämmöinen nakkisormi saisi yhden näistä kuntoon Dropbox - 20140924_104604_8_bestshot.jpg

  Lisäksi löysin erinomaisen hyvin tehdyn videon


  1:ssä siis piirilevy ja näyttö muusina, keskimmäisessä ei aukea kameran suljin edes tehomagneeteilla jonka lisäksi näppäinlukko toimii superherkästi ilman vipua liikuttamatta ja kolmannessa sim-kortin lukija rikki.

  Mitäs sanotte, onko toivoa ? T5 ja T6 tilattu jo, paperiveistä ei ole mutta enköhän mää jotakin romulaatikosta löydä sen korvikkeeksi :rolleyes:

  e: unohtu mainita ongelma keskimmäisessä

  e2: (27.10) kiitos kaikille vastanneille, sain korjattua yhden täysin toimivaksi ja yhden vähän vähemmän em. videon avulla kun torxit tuli perille. Nyt on varaluurit ainakin
   
  Viimeksi muokattu: 27/10/14
 2. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Ainiin, tuo akku on noin millin liian pitkä, mutta muuten toimii eikä sillä ole väliäkään kun kahden muun alkup. akut ihan hyvässä kuosissa.
   
 3. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8870
  Tykkäykset:
  2982
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Vaihdat vaikka tuosta kolmannesta kameran toisen luurin emolevyyn. Kameran irrotukseen tarvitset tietynlaisen työkalun. Loput sitten kuoria yhdistelemällä.
   
 4. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Herättelin toivoa että josko 3:n saisi kuntoon. En ole siis vielä edes kunnon ajatuksella katsonut videotakaan kun torxitkaan perillä, ja akkukantta lukuunottamatta ruuvit vähän liiat kireenä minilättyruuvarille.

  Sitäpaitsi unohdin sanoa; pinkissä on fyysinen näppäinlukko rikki siten, että riittää kun vähän hipaisee niin aukeaa luuri ja sitähän nyt ei sitten sopisi taskussa pitää.
   
 5. hllbll

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/14
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5 Neo
  SIM-lukijan vaihto on lievästi sanoen haasteellinen homma. Itse en ole edes yrittänyt, työkaverit ovat pariin yksilöön kokeilleet vaihtaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Ei kuulunut riemunkiljahduksia eikä näkynyt onnistumisen iloa. Ei se mahdoton ole, mutta ilmeisen hankala.

  Ohutteräinen askarteluveitsi / kapea katkoteräveitsen terä on kätevä kameran irroituksessa. Tai pari kpl jotain muuta ohutta peltilätkää. Vaikka kaljatölkistä leikkaa saksilla pari kameran levyistä soiroa, tyrkkää ne pystyyn kameran sivuille ja nostaa kameran pois. Ei muistaakseni ollut pahakaan irrottaa. Yleensä itse olen pärjännyt yhdellä kaarevateräisellä kirurginveitsellä.

  Lukituskytkimen vaihto ei ihan mahdoton projekti ole, joskin liian pienellä / alitehoisella kolvilla voi tulla aika pitkäksi ja enemmän tuhoja kuin valmista. Lisäksi uusi kytkin olisi suotavaa olla olemassa. Ei nuo muovirunkoiset vivut oikein monesta lämmityskerrasta kauheasti välitä.

  Ja kunhan nyt saat luurit auki ja pöydälle levälleen, niin sitten vasta näkee, onko jossain kosteusvaurioita... Kaiken muun lisäksi.
   

Jaa tämä viestiketju