3G:n kuuluvuus Haagassa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Jarob, 9/5/06.

 1. Jarob

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Moikka

  Kertokaas mulle toimiiko 3g-verkko teillä Pohjois-Haagassa Helsingissä. Mulla se toimii N70:llä vain muutaman minuutin kerrallaan. Onko vika puhelimessa vai oonko katveessa ? Mulla on Elisan vermeet käytössä.
  Kertokaas kokemuksia,kiitos
   
 2. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Muutama minuutti kerrallaan? Muutaman minuutin ajan täydet tolpat ja taas gsm sen jälkeen vai sen muutaman minuutin ajan heikot tolpat?
   
 3. Seb

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Vastaavia ongelmia Kampissa

  Pienellä alueella Kampissa vastaavia ongelmia. Alkoivat joskus su aamulla ja vielä tänään ti aamuna jatkui. Päivällä oli 3G-tukiasema ilmeisesti kokonaan pois päältä ja nyt kuuluvuutta vain muutaman palkin verran. Ilmeisesti joku kaukaisempi tukiasema yltää tänne asti?

  Sunnuntaina puhelin ei päässyt verkkoon lainkaan, paitsi jos pakotti sen 2G-tilaan eli 6630 ei jostain syystä osannut valita 2G:tä, kun 3G kuului satunnaisesti tai jotain.

  Tällaisia vastaavia ongelmia ollut kerran Otaniemessä syksyllä eli puhelin kirjautuu 2G-verkkoon, vaihtaa hetken kuluttua 3G:hen ja yhteys päällä muutaman minuutin, jonka jälkeen kuuluvuus katoaa. Tämä toistuu n kertaa...

  Vika tuskin on puhelimessa, sillä parin korttelin päässä toimii jälleen hyvin. Laitoin Elisalle vikailmoituksen maanantai-iltana, joten eiköhän tuo lähipäivinä korjaannu.
   
 4. Jarob

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Verkossa ongelmaa

  Laitoin Elisan tekniseen tukeen kyselyä asiasta ja sain vastauksen:

  Elisan 3G-verkossa on tehty huoltotöitä jotka ovat saattaneet aiheuttaa palvelun estymistä kokonaan tietyillä alueilla pääkaupunkiseudulla. Korjaustyöt on saatettu päätökseen 9.5.2006 eikä tätä ongelmaa pitäisi enää esiintyä.

  Joten että silleen ....[/quote]
   
 5. Seb

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Täälläpäin jälleen täydet palkit eli saivat kai yön aikana korjaukset tehtyä.
   
 6. Jarob

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/5/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Katveessa sittenkin

  Sain puhelimen huollosta ja kokeilin 3g:tä himassa. Makuuhuoneessa ikkunan ääressä toimii melko hyvin mutta olohuoneessa ei pätkääkään. Laitoinpa asiasta valitusta Elisan suuntaan. Asiakastuki aikoi laittaa katvekyselyn insinöörille. Että silleen ...
   
 7. Rooivalk Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  762
  Tykkäykset:
  19
  Pohjois-Haaga kuittaa.

  Tuntuu toimivan ihan hyvin tuo 3G sen jälkeen kun valitsin käytettävän verkon manuaalisesti.

  Tosin tänään pari puhelua hyvässä kentässä teki sen, että linjan molemmissa päissä ääni kuulosti samalta kuin jos radion kanava ei ole ihan kohdallaan. Eli karmeeta rätinää ja suhinaa aina välillä.

  Mistä näistä vehkeistä tietää mikä mättää. Sen kuitenkin sanon, että edellisen luurin kanssa ei ollut tämmöisiä "ominaisuuksia".
   

Jaa tämä viestiketju