1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

3G kännykkä, jolle pöytälaturi

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja miolha, 17/2/08.

 1. miolha

  Liittynyt:
  4/8/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ajattelin, josko korvaisin welhon laajakaistan saunalahden 3g-liittymällä ja kännykällä, joka hallitsee 3g:n ja jossa on bluetooth. Näin kännykkä toimisi sitten modeemina pc:lle bluetoothin yli.

  Mutta pöytälaturi olisi erinomaisen hyvä kännykälle, jossa pitäisin puhelinta aina kotona ja siitä ei sitten akku hyytyisi kesken nettisurffauksen. Vaan melko huonosti löysin näitä pöytälatureita. Esim. Nokian E51 voisi olla muuten hyvä puhelin mutta pöytälaturia ei siihenkään saane mistään.

  N95:lle pöytälaturi näytti olevan, mutta en haluaisi ostaa niin kallista puhelinta. Osaatteko ehdottaa jotain kohtuuhintaista puhelinta (ei tarvitse olla nokia), johon saisi tuollaisen laturin ja joka hallitsee nopea 3g:n ja bluetoothin ja joka ei ole muutenkaan ihan susi.

  t. Mikko
   
 2. Mr.Tyson Vieras

  Miks pitää olla pöytälaturi? Voihan puhelin olla pöydällä laturissa kiinni ilman telinettäkin...
   
 3. MiCO

  MiCO Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  N91, varsinkin 4GB pitäis alkaa oleen jo aika edukas käytettynä.
   
 4. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Jos Saunalahden liittymää käytät, niin heiltähän saa nyt usb-mokkulan ja toisen sim-kortin kaupan päälle nettikaistaa avatessa, joten ei välttämättä tarvitse puhelinta käyttää tuohon tarkoitukseen.
   
 5. gogland

  gogland Mr Vip

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  5758
  Tykkäykset:
  2296
  Puhelinmalli:
  iphone 5S
  Tarviiko

  Tarviiko sen kännykän edes olla pöydällä. Voihan sen ladata vaikka eteisessä. E 51 on tosiaan hyvä puhelin. Itsekin moisen omistan. Wlanin kautta voi sitten katsoa löytyykö suojaamattomia verkkoja joita voi sitten itse käyttää. Meidänkin talo yhtiössä yksi kasi meganen verkko
   

Jaa tämä viestiketju