Mobiili.fi 3D-tulostajat jo vauhdissa Pokémon GO -erikoiskuorien kanssa – milloin vastaavia kaupoissa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  Ilmiselvää on, että erilaista Pokémon-tavaraa alkaa jälleen käsittämättömät mittasuhteet saavuttaneen pelihuuman myötä ilmestyä enemmän kauppoihin. Tällä kertaa luvassa on kuitenkin myös varmasti lukuisia lisävarusteita Pokémon GO -pelivälineenä puhelimelle.

  Kenties jonkinlaista esimakua kauppoihinkin aikanaan saapuvista Pokémon GO -varusteista tarjoavat 3D-tulostimilla harrastelijoiden tekemät ensimmäiset ratkaisut.

  Sparkfun-käyttäjä Nick Poole on luonut ja 3D-tulostanut itselleen Pokédexiä muistuttavan, lisäakun sisältävän kuoren Samsung Galaxy S4 -puhelimelleen. Poole on myös julkaissut ohjeet valmistusprosessiin ja valmiit tulostustiedostot löytyvät GitHubista.

  Pokémon GOn pelaaminen vie virtaa reilusti, joten lisävirtalähde onkin tarpeen peliä pelatessa. Suomessakin kauppaketjut ovat jo kertoneet lisäakkujensa myynnin ”räjähtäneen”.

  [​IMG]
  Nick Poolen Pokédex-kuori.


  Jon Cleaver puolestaan on luonut myös 3D-tulostettavan lisäkuoren, joka helpottaa Poké-pallojen heittoa Pokémonien nappaamiseksi. Myös Cleaver on julkaissut valmistusohjeet verkossa.

  [​IMG]
  Jon Cleaverin Pokéball-kuori.


  Erilaisten Pokémon-lisävarusteiden saapuminen laajasti kauppoihin kestänee vähintään viikkoja, kenties jopa kuukausia.

  Sekä Poolen että Cleaverin luomuksista kertoi myös The Verge.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju