3710 fold ja viestien lähetys aiempiin numeroihin

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Juzt, 18/9/10.

 1. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Hei,
  Pähkäilen tuttavan puhelimeen tullutta ongelmaa ja tarvisin apua sen selvittämiseen. Ko. puhelin on siis malliltaan Nokian 3710fold.

  Kun ko. luurilla lähettää tekstiviestiä, antaa se yhdeksi vaihtoehdoksi vastaanottajan valitsemiseksi "Viimeksi käytetyt" (osoitekirjan, numeron käsin syötön jne. lisäksi). Jostain syystä tämä toiminto on lopettanut kokonaan toimintansa.
  Viestin kirjoitus toimii normaalisti, mutta kun lähetyskohteeksi valitsee "viimeksi käytetyt" ilmoittaa puhelin "Ei numeroa tai sähköpostiosoitetta" ja palaa edelliseen valikkoon.
  Tämä siitä huolimatta, että lähetettyjen kansiossa on viestejä, viimeisimmässä niistä on numero ja puhelimella on lähetetty vian ilmestymisenkin jälkeen useita viestejä ja puhelinta on käynnistelty uudelleen sekä akku irroittaen että ilman. Samoin on kokeiltu kaikkien lähetettyjen viestien poistamista ja aloittamista "tyhjältä pöydältä".


  Vika kuulemma ilmaantui sen jälkeen, kun puhelimen muisti oli täyttynyt MMS viesteistä niin, ettei puhelin ottanut enää viestejä vastaan. Viestikansiota on nyt tyhjennetty niin ettei tätä ongelmaa enää ole, mutta "viimeksi käytetyt" ei silti toimi.
  Osaako joku auttaa miten tästä eteenpäin. Puhelimen täydellinen nollaus todennäköisesti auttaisi, mutta siihen ei viitsisi turhaan ryhtyä tälläisen pikkuvian takia.

  Kiitos jo etukäteen.

  PS. Saako laitetta jotenkin tallentamaan viestit muistikortille sisäisen muistin sijaan. Käyttöohje sanoo "Voit tallentaa muistikortille multimediatiedostoja, kuten videoleikkeitä, kappaleita, äänitiedostoja, kuvia ja viestejä." mutta mistään en löydä asetusta, jolla viestit voisi ohjata kortille pois täyttämästä sisäistä tallennustilaa.
   

Jaa tämä viestiketju