1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

3660 ei käynnisty!!!!

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja alkkarit, 29/2/04.

  1. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Mun 2 viikkoa vanha 3660 ei suostu enää käynnistymään. Se jää vaa siihen alkuun mis lukee nokia ja hetken päästä sammuu itteksee. Ei reagoi mihinkään muuhun kuin virta nappulaan. Onko mitään jutskaa millä sen sais eloo vai pitäiskö vaa viiä takuisiin ?? Mielestäni oon käyttäny ohjeiden mukasesti ja en oo pahoin pidelly sitä.
     
  2. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Ookko kokeillu ilman muistikorttia?
     
  3. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Olen yrittänyt
     
  4. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Mitä olet viimeksi tehnyt ennen puhelimen sekoamista? (poistellut ja lisäillyt tiedostoja?)
     
  5. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Onhan siihen pelejä ja ohjelmia tullu laiteltuu, mutta sillon kun se sekos ni mä ihan vaa sammutin se 10 sekunniks ni sen jälkee se ei enää käynnistyny.
     
  6. terpaa

    Liittynyt:
    10/7/03
    Viestit:
    534
    Tykkäykset:
    5
    Kokeile vaikka ottaa sim kortti pois ja laittaa takas... jos vaikka olis kosketushäikkä.
     
  7. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Käytikkö esim. Taskmanageria tms.
     
  8. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    En oo käyttäny taksmanageria. Taisin vissiin pelata rayman 3 vähän ennenkuin sammutin sen.


    Oon yrittänyt käynnistää sitä ilman sim korttia.
     
  9. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Pahoin pelkään, että sieltä on joku järjestelmän tarvitsema tiedosto kadonnut. Kannattaa viedä korjattavaksi, on mennyt yleensä takuun piikkiin.
     
  10. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Miksköhän näppäimistön valot palaa vain n.1 sekunnin kun sen käynnistää mut sit näytön valo palaa ihan normaalisti?
    Ja sit viel yks kyssäri: Miksköhän siin alus kun siihen tulee se nokia ni se mun känny niinku vilkuttaa sitä nokia tekstii noin 7 sekunnin välein ja sit siin samal myöskin näytös vilahtaa semmoin viiva???
    Ainii ja sit onks olemas kännykkä viiruksii?
     
  11. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    Jaa-a, se viiva ainakin tulee silloinkin kun esim. ottaa akun pois kun puhelin on päällä.

    Kannattaa vielä yrittää käynnistää safemode-tilaan. Eli painat kynänapin pohjaan, käynnistät puhelimen, odotat kunnes puhelin käynnistyy (jos käynnistyy).
     
  12. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Joo oon yrittänyt sitä safe mode juttuu mut ei tuota tulosta.
     
  13. zonem

    zonem Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/10/02
    Viestit:
    1952
    Tykkäykset:
    0
    No sitten loppu minulta konstit kesken. En voi neuvoa muuta kuin, että huoltoon.

    Edit: Ja foorumin haulla löytyy vastaavanlaisia tapauksia, kannattaa kokeilla sitäkin.

    Edit: http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=19091
     
  14. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Mulla on varmaa joku 10 vuotta vanha 2110 ja vieläki toimii.
    Mut sit tää uusin 3660 ni ei ees 2 viikkoo.
    Hehe! "Hyvin kehittyy" nää kännykät!
     
  15. alkkarit

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    166
    Tykkäykset:
    0
    Mun puhelimel on samoi oireita.
     
  16. mae

    Liittynyt:
    15/1/04
    Viestit:
    231
    Tykkäykset:
    0
    Mulla oli n-gagessa sama juttu, olin varma että laite on umpisökö. Veinpä huoltoon jossa puhistettiin vain akun navat ja jopas lähti käyntiin. Ei kyllä minustä näyttäneet ollenkaan likaisilta?? Kokeile puhdistaa
     

Jaa tämä viestiketju