3650 WAP ja linkkitiedoston tallentaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jim, 6/6/03.

 1. Jim

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Onnistuuko millään linkin takan olevan tiedoston tallentaminen. Eräällä sivulla on linkin takan .ZIP tiedosto joka olisi saatava talletettua puhelimeen. Oletusarvoisesti puhelin kuitenkin yrittää avata linkin päässä olevat tiedostot. Kuvilla ja tekstitiedostoilla ok, mutta ZIPpi filen kohdalla tuleekin puhelimeen virheiloitus .jar tiedostosta!
  Onko kukaan törmännyt tähän? Mikä auttaa?
   
 2. pekkasieni

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  ZIP-filen avaaminen onnistuu Zipmanagerilla. Demoversion saa osoitteesta wap.wildpalm.co.uk Sen jälkeen se pitäis pystyy tallentaan.
   
 3. Jim

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Asensin ZipMan:in. Ei auttanut tai sitten en osaa käyttää. Eli WAPilla surffatessa sivulle tulee edelleen sama virhe kun valitsee linkin jonka takana on zipattu tiedosto. Homma toimii tietokoneella ok, eli vika ei ole weppisivulla.

  ZipMan:in jälkeen tuli edelleen seuraava virheilmoitus: "Tiedosto ***.jar on vioittunut", jossa oikeasti pitäisi olla ***.zip.

  Joko luovutan ja tyydyn imemään isot ascii tiedostot sellaisenaan? Tallentuvat sitten muistikirjaan, mutta ovat koneelle siirron jälkeen oikeassa muodossa.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Lähetä maililla.
  Se "kytkeytyykö" zip ohjelmasi oikein, onko palvelimelle määritelty *.zip tiedosto tyyppi oikein jne.
   
 5. Jim

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  En ole jaksanut tapella mailia toimimaan (niin kovat suojaukset työpaikan postipalveluissa) eikä useamman s-postiosoitteen pitäminen kiinnosta. Mistä pystyy toteamaan toimiiko zip ohjelma oikein tai onko palvelimelle määritelty tiedostotyypit kohdalleen?

  Varsinainen ongelma juontaa siitä, että 7650 varustettu kaveri on ulkomailla asennuskeikalla ja sille on tarvis siirtää muutama tiedosto. Ja kuten sanottua s-posti ei toimi, ainakaan nyt. Multimedia viestin liitteeksi ei suostu ottamaan *.zip ja netti ei ole ko. paikalla käytettävissä tietokoneissa.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos ko ohjelmaa aukeaa esim jollain filemanagerilla tiedostoa avatessa.
  Monet perus selaimet tiedosto päätteen mukaan päättelevät mikä tiedosto kyseessä, eli sillä ei voi päätellä mitään. Jos itse ei pääse palvelimen astuksia tutkiin on tilanne vähän hankalaa, täytyisi olla jokin softa joka näyttäisi mitä palvelin kertoo ko tiedostoa pyydettäessä. ENkä mene takuuseen olenkaan onnistuuko ko homma vaikka vaikka saatavilla olevat ZIP ohjelmat olisi asennettu.
  Sähköposti olisi siltikin yksinkertaisin ratkaisu.

  Lataako luuri siltikin sen ZIP tiedoton puhelimeen, jos lataa luulisi sen lötyvän siitä kansiosta mihin nuo jar asenneus paketit ladataan.
   
 7. Jim

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  quote]Sähköposti olisi siltikin yksinkertaisin ratkaisu.

  Lataako luuri siltikin sen ZIP tiedoton puhelimeen, jos lataa luulisi sen lötyvän siitä kansiosta mihin nuo jar asenneus paketit ladataan.[/quote]

  Ei ladannut puhelimeen mitään. Ilmoitti suoraan virheilmoituksen. Tiedostoasetukset pitää vielä tarkistaa. Itse tarve toiminalle meni ohi jo, mutta pitää silti tutkia onnistuuko homma
   

Jaa tämä viestiketju