1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

3650 + ohjelmat

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja CrimsonTide, 4/5/03.

 1. CrimsonTide

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän, että tästä on aikaisemmin ollut jo keskustelua, mutta kertokaapa nyt vielä kerran, hyvät 3650:n käyttäjät, että mitä ohjelmia kannattaa todella hakea.
   
 2. CrimsonTide

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Oletteko muuten huomanneet, tai olenko väärässä, että onko 3650:ssa sellanen bugi, että kuvia jotka on ottanu ei voi siirtää haluamaansa kansioon. Itellä ainakin tulee, ainoastaan memorycard ja puhelimenmuisti vaihtoehdoiksi kun koittaa siirtää.
   
 3. puhelin

  Liittynyt:
  17/1/03
  Viestit:
  100
  Tykkäykset:
  0
  Olet väärässä. Kuvan siirto: valitse kuva jonka haluat siirtää-> paina Valinnat-> Siirrä kansioon-> Valitse puhelimen muisti tai muistikortti-> valitse kansio johon haluat siirtää kuvan.
   
 4. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  eli kun painat joystickkiä, niin pääset niihin esim muistikortin alikansioihin ja sitten sillä vasemmalla valintanäppäimellä saat sit sen siirrettyä

  Eli kun painat siinä muistikortin kohdalla joystickiä, niin saat näkyviin muistikortin kansiot
   
 5. Blue Joker Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6906
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
 6. ykii

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Mitä hyvää Operassa on mielestäsi verrattuna Doriksen uuteen versioon? Opera on kankea, vie paljon muistia, hitaampi eikä tue SSL-salattuja sivuja. Doris ehdottomasti tämän hetken paras selain, joskin siinäkin on vielä puutteita.

  EDIT: Unohdin vielä mainita sen, että Opera "varastaa" .jpg-kuvien aukaisun oletussoftalta, mikä taas aiheuttaa sen, että MMS-viestien kuvat ei aukea ollenkaan. Bootti kyllä auttaa välillä/usein asiassa, mutta....
   

Jaa tämä viestiketju