3650:n paras kalenteri/ajanhallintaohjelma?

Keskustelu osiossa 'Nokia', aloittaja Mr. AoK, 21/8/03.

 1. M

  Mr. AoK

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/5/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Mitä kalenteriohjelmaa suosittelisitte 3650:n varsin vaatimattoman alkuperäiskalenterin korvaajaksi? Kokeilussa ollut OneDayAndMore ei oikein vakuuttanut (pramea, muttei kovin käyttäjäystävällinen....Saa olla myös kaupallinen ohjelma. Kiitos!
   
 2. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Millainen on tarve?
  Activedesk on yksi vaihtoehto.
   
 3. M

  Mr. AoK

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/5/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Eri värit tarvitsisi ainakin kokouksille, tenteille, ja norm. rutiineille. Myös säännöllisesti toistuviin tapahtumiin olisi kiva saada vähän enemmän "epäsäännöllisyysvaihtoehtoja". Mahdollisuus muistutukseen joissain kohdin (esim. äänimerkillä) olisi hyvä, muttei välttämätön ja full screen parempaan kokonaiskuvaan...no nyt taitaa vaatimukset mennä liian pitkälle. Hyvä käytettävyys on pääasia. Kaikki taustakuvat yms "hienoudet" pistää vaan vihaksi.. Esim. paranneltu versio siitä vakio kalenterista kelpaisi hyvin. Ja tietty, synkkaus pc:lle.
   
 4. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Activedeskistä voi olla vähän apua, tuohon varsinaiseen kalenterin ominaisuuksin ei lisäyksiä, mutta yksi näkymä tulee lisää, missä näkyy haluttumäärä päiviä listattuna merkintöineen.

  Varivalikoimaan kalenteriin saa Communicaattorissa ja aivan hatarana muistikuvana taisi olla p800ssa

  Ei nyt tule äkkiä mieleen s60 sarjaan kalenteri juttua jossa olisi noita eri tyyppisille tapahtumille eri värit, (mutta sellainen saattaa olla) Varsin ymmärettävä asia kylläkin tuo väritoivomus, selkeyttää paljon.
   
 5. z

  zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmaksi tulisi mitä väriä näyttää jos kyseisellä päivällä on useita eri tyyppisiä merkintöjä. Nythän varmaan 3650:ssakin näkyy eri värillä sen mukaan onko päivässä yksi tai useita merkintöjä.

  Olisi mukava muistuttaa itseään lounasajasta joka arkipäivä kello 12:30, ja mielellään niin ettei kuukausinäkymässä sitten näkyisi tuosta syystä merkintää joka arkipäivälle.

  Pitäisi mielellään siis voida määritellä merkinnässä näytetäänkö sitä ollenkaan kuukausinäkymässä, ja jos näytetään niin millä värillä. Jos ei-näkymättömiä tapahtumia per päivä enemmän kuin neljä, niin että kulmat loppuu, niin sitten olisi vain yksi mustaksi värjätty kulma.

  Onko 3650:ssa sama bugi, että jos käytössä olevassa profiilissa on "Soittotapa" määritelty äänettömäksi, mutta kuitenkin värinähälytys käytössä, niin tulevat soitot ja SMS/MMS-viestit kyllä värisyttää, mutta kalenterihälytykset ei?

  Bugin saa kierrettyä siten että pistää soittotavaksi "tavallinen", ja soittoääneksi itse sävelletty MIDI-soittoääni "Hiljainen", jossa pelkästään vaikka neljä kokonuotin pituista taukoa.
   

Jaa tämä viestiketju