3650:n käytettävyys ilman pc:n tukea?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja consul, 23/6/03.

 1. consul

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/03
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  0
  Koska täältä tuntuu löytyvän ihmisiltä kokemusta niin kysytään tälläistä...

  Olen katsellut uudeksi puhelimeksi itselleni kenties 3650:aa, mutta kun nykyinen pc:ni on sen verran vanha, että siihen en oikein Bluetoothia enkä irdaa viitsisi ruveta asentelemaan. Uusi tietokone on ostoslistalla, mutta vasta parin kuukauden kuluttua.

  Olisiko siis järkevää käyttää 3650:aa ilman pc:tä? Onko puhelimeen mahdollista ladata ohjelmia jollain sisäisellä selaimella? Tuleeko vehkeessa valmiina ohjelmistoja minkälaisiin tarkoituksiin? Vai kannattaisiko suosiolla odottaa se pari kuukautta sen sijaan että hommaisin puhelimen jonka ominaisuudet menevät hukkaan?
   
 2. sane Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  No kannattas ostaa vaikka msi bluetoothdongle jonka voit ihan helposti sitte siirtää siihen uuteen koneeseen ku sen hankit.. Joo ja saa 3650:aan asennettua ohjelmia ihan sillä sisäisellä selaimella, mut se saattaa vaatia gprs:än ku itellä ei ainkaan toimi kunnolla gsmdatana:(
   
 3. Sunny boy

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  875
  Tykkäykset:
  0
  Ei se IrDan tai Bluetoothin suuri urakka ole, että senkuin ostat vaikka Bluetooth donglen
  (http://www.mobben.com/ Hinta 39e + pk) ja siirrät sen sitten uuteen koneeseesi. Eri asia on sitten taas se, että onko koneesi niin vanha, että PC-suite ei siinä toimi...

  Kyllä niitä tiedostoja (taustakuvia, soittoääniä, pelejä+ohjelmia) pystyy myös GPRS:llä siirtelemään, mutta se on vain sitten hitaampaa (ja hinnakkaampaa).
   

Jaa tämä viestiketju