3650:n järjestelmävirhe

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja trk, 21/10/06.

 1. trk

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/04
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Vanha sotaratsu rupesi oireilemaan "siivouksen" jälkeen, joka sinänsä oli jo hyvinkin ajankohtainen. Poistin fexplorerin kanssa vanhojen toimimattomien softien .sis -tiedostot sekä Mail-kansiosta alikansiot (virhe?).

  Ongelmana on etten pääse enää luomaan MMS-viestiä tai pääse MMS-viestiasetuksiin, jolloin puhelin herjaa "Viestit: Järjestelmävirhe".

  Kokeilin jo resettiä *#7370#, mutta vika ei poistunut. Olisiko tuon kanssa vielä jotain tehtävissä ennen kuin menen kyselemään mitä softan päivitys kustantaa alan firmoissa?
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  tuo 7370 RFS on ns. format c: joten ei sillä ole väliä mitä poistit c-asemalta sillä fexplorerilla, ekassa buutissa forkkauksen jälkeen sinne pitäs mennä defaultti roinat kuitenkin ja kapula pitäs olla kuin kaupan jäljiltä. viittaisi tuo järjestelmävirhe siihen että systeemi ei pystynyt jotain tekemään oikein sen RFS:n jälkeen eli mitäs jos esim osa fläsh-muistia olisin hajonnut raudasta. :(

  noh, voit koittaa tehdä pari kertaa tuon 7370 resetin ja jossei tokene niin ei auta kai muuta kuin että viet sen huoltoon. (kysy itseltäsi: kannattaako , koska se voi olla suhteellisen kallis verrattuna siihen että ostat hieman uudemman laitteen;)
   

Jaa tämä viestiketju