3650 ja muistikorttiongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja MiCO, 24/6/04.

 1. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Kertokaapas onko normaalilla kännykän käytöllä mahdollista saada uutta MMC korttia rikki. Ja voiko sitä korjata.

  Ostin tässä kaupasta 128 megaisen SanDiskin kortin 3650:aan (v.3.16). Välillähän nuo kortit menevät jumiin ja homman saa korjattu formatoimalla, mutta yhtäkkiä kortti lakkasi näkymästä ollenkaan kännykässä. Kokeilin korttia 6600 ja n-gage luureissakin, eivätkä nekään tunnistaneet korttia. Minoltan digikamera kyllä huomaa kortin mutta lykkää ruudulle jotain ihme erroria eikä korttia voi millään tavalla käyttää tai formatoida. En ole tehnyt luurilla mitään erikoista, asennellut täyteen kräkättyjä ohjelmia tms. Kyse ei ole kosketusongelmasta, enkä ole tiputellut luuria tai muuten hajottanut itse korttia fyysisesti. 3650:n alkuperäinen 16mb kortti toimii mainiosti.

  Vein kortin kauppaan josta sen ostin, ja hekin totesivat ettei kortti näy laitteissa. Sain tilalle uuden. Mutta kas, parin viikon päästä uusi kortti teki saman tempun. En kai voi loputtomasti hakea uusia kortteja kaupasta. Onko jollekin muulle käynyt samoin. Onko korttia mitenkään mahdollista saada kuntoon?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9561
  Tykkäykset:
  347
  Kokeile päivittää puhelimen ohjelmisto huollossa ja/tai vaihda muistikortti toisen valmistajan tuotteeseen.
   
 3. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Olen jo kertaalleen käyttänyt puhelimen huollossa. Laittoivat muka uusimman version mutta *#0000# sanoo edelleen että 3.16 (?). Ja eikös SanDiskin pitäisi olla aika laatumerkki. Mieluummin en tuhlaisi rahoja uuteen korttiin..

  Voisiko olla mahdollista että tuo kortti olisi 'corrupted' eli tiedostojärjestelmä ihan p*skana ta jotain. Löysin semmoisen ohjelman kuin MMC Medic, joka osaisi muistikortinlukijan kanssa pakkoformatoida tuon kortin. Onko kukaan muu kuullutkaan moisesta?
   

Jaa tämä viestiketju