3650 ja MMS ongelma siirretyllä numerolla

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tarmo_tiukka, 24/12/03.

 1. tarmo_tiukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Elkää ampuko jos tämä on väärän otsikon alla tai tästä on jossain jo jutusteltu mutta haulla en löytänyt 5 minuutissa tähän vastausta. Kyse ois nokian 3650 puhelimesta ja telialta radiolinjalle siirretyssä kortissa.

  Wap Gprs asetukset ja MMS asetukset RL:n sivuilta tilattuina ja asennettuina ko. radiolinjan kortilla ei pysty lähettämään taikka vastaan ottamaan kuvaviestejä.

  Kun ko. RL:n korttiin/3650 puhelimeen lähettää MMS viestin jossa on kuva niin kortti ilmoittaa että "kuvan voi käydä katsomassa rl:n kotisivuilta tjsp". Sama puhelin DNA:n alkuperäisnumerolla/kortilla lähettää MMS viestejä. Joten saattaisiko ongelmia aiheuttaa että kyseessä on radiolinjalle siirretty numero? Jos joku täällä osaisi auttaa niin suuri kiitos. Itse en tarkempia tietoja pysty ongelmasta kertoo koska kyseessä ei ole henk.koht ongelma. Tekniseen Aspaan vois olla puhelu paikallaan? ja pientä hyvitystä kaiketi vois vaatia ?
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  MMS-asetukset täytyy tilata tekstiviestillä. Tällöin kuvaviestipalvelu kytkeytyy päälle.
   
 3. tarmo_tiukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/02
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Siskoni liittymään kyllä tilasin netin kautta MMS ja WAP gprs asetukset (3200 puhelimeen ja puhelinmallia kun ei ollut netin kautta lähetettävissä asetuksissa valittavana niin valitsin 3510 jonka asetuksilla toimii) joten miksei sitten 3650:ssa toimisi? Aluksi koitin hakea tohon siskon luuriin tekstiviesti komennoilla asetukset MMS 3200 ja wap asetukset WAP GPRS 3200. lähetin numeroon 18258. Mutta eipä noilla tullu mitään asetuksia. Mikä meni vikaan? mitkä ne oikeat komennot sitten on? vai oliko tilapäinen toimintahäiriö tekstarilla tilattavissa asetuksissa? Samoin omaan luuriin on haettu asetukset netin kautta ja toimii. Joten tuskinpa tekstiviestillä asetusten tilaaminen auttaa. Epäilen mutta kiitos avusta.
   
 4. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Jos asetukset tilaa muuten kuin viestillä, palvelu täytyy tilata vielä erikseen. Tietysti silloin toimii suoraan netistä tilatuilla asetuksilla, jos liittymässä on ennestään MMS-palvelu tilattuna...

  Ja puhelinhan täytyy sammuttaa asetusten talletusten jälkeen.
   

Jaa tämä viestiketju