3650 ei käynnisty

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja murmeli, 9/2/05.

 1. murmeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  3650 känny ei käynnisty enää. Alussa vilkkuu nokia-logo hetken aikaa ja virta katkeaa taas. Puhelin ei ole kastunut eikä pudonnut. Osaisiko joku kertoa missä vika?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Luultavimmin softavika. Paikasta riippuen kustannukset ehkä 20-30€.
   
 3. 4mobile.net

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  204
  Tykkäykset:
  0
  Oma 3650:kin tilttasi eilen illalla normaalin wappisurffailun aikana (WML-sivuja). Käynnistyessä Nokia-teksti välähtää pari kertaa ja sitten ruutu pimenee. Puhelimessa oli vapaata muistia, mutta akku oli aika vähissä.

  Kokeilin täydellä akulla ja eri SIM- ja muistikorteilla ja ilman, mutta sama tulos. Murphyn lain mukaan ajattelin ottaa backupin toissapäivänä "uudelle" kannettavalleni BT:n kautta. BT oli muistaakseni päällä kämähtämisen aikana (pariliitoksia tai muita BT-laitteita ei ollut aktiivisena lähettyvillä).

  Saitko murmeli koneen jo toimimaan?

  Itseäni kiinnostaa eniten tietojen palautus. Olisiko antaa vinkkejä Symbian-laitteiden tiedonpalautuksiin erikoistuneisiin huoltoihin? Laitteessa ei ole takuuta, enkä mieluiten yli 100 euroa viitsisi huollosta maksaa.

  Käytin laitteen aikoinaan takuuhuollossa ja kun yritin palauttaa backuppia, jouduin taistelemaan viikon verran, jotta sain koneen pelittämään. Viestit-sovelluksessa oli kansio, jonka poistamis-/selaamisyritys mm. Fexplorerilla kaatoi laitteen (backupin palautus pysähtyi samaan kohtaan). En muista miten kiersin ongelman, mutta sen jälkeen kone toimi tähän asti normaalisti (päivittäinen "automaattibuuttaus" n. 0-3 krt/vrk). Tämän vian yhteydessä jäi tunne, että muistissa oli jokin osa sökönä (bad sector -tyyliin) ja voi tietenkin olla, että vaurioita on tullut nyt lisää. Toivottavasti muistipiiri ei heikentynyt tuon takuu-softauksen johdosta, liekö edes mahdollista.

  Toisesta ketjusta luin kynänappibuuttauksesta, mutta tyhjääköhän se kalenterimerkinnätkin? Ne kun kuuluisivat niihin tietoihin, jotka olisi kiva saada talteen.

  Lopuksi voisi vielä mainita sen, että Noksun omalla sivustolla www.thefeature.com/xhtml, 3650:n XHTML-selain jämähtää välillä ihan totaalisesti, jos jokin kuva ei lataudu heti. Sivusto ei pelkästään pysäytä Palvelut-sovellusta, vaan akku pitää useimmiten irrottaa, että saa luuriin jotain tolkkua. Eikä TheFeaturen xhtml-sivuilla ole (lisäironisesti) palautelomaketta, joten moisesta ongelmasta kertominen on aina unohtunut.
   
 4. murmeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  3650

  En saanut toimimaan. En ole vielä viitsinyt viedä liikkeeseen. Jos sen parilla kympillä saa kuntoon, niin sen verran voi maksaakin mutta ei paljon enempää satasen arvoisesta puhelimesta. Täytyy joku päivä viedä se liikkeeseen. Osaako joku kertoa mikä olisi halvin liike korjata pk-seudulla?
   
 5. 4mobile.net

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  204
  Tykkäykset:
  0
  Re: 3650

  Vein luurin kustannusarvioon (20 eur) Powermilliin Mäkkylään. Päämiehiessä arvioivat korjaukseksi 20-30 eur. Kerron kun saan tietää mikä on hinta-arvio tietojen palautukselle ym.(arvio 1-1/2 vko, Päämiehellä oisivat softanneet parissa päivässä).
   
 6. murmeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  3650 ongelma

  Korjautin sen vantaan matkapuhelimessa. Asensivat softan siihen uudestaan ja maksoi 20 euroa. Toimii nyt. Kyseinen firma on hesassa (käpylässä) vaikka nimi onkin Vantaan matkapuhelin.
   

Jaa tämä viestiketju