3510i sekoilee vai vikaa käyttäjässä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jussi, 8/12/03.

 1. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  3510i vilkutti aamulla kirjekuorta yläkulmassa ja herjaa ettei ole tilaa vastaanottaa viestiä. Virrat pois, kirjekuori hävisi. Tekstiviestit (lähetin itselleni) tulee normaalisti perille. Nyt kone pahalainen herjaa samaa uudelleen.

  Sovellusmuistia 501 Kt tyhjänä, ei yhtään MMS puhelimessa viemässä tilaa. Palveluviestejä myös 0, olen kuitenkin ottanut MMS viestit käyttöön.
   
 2. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Mulla oli sama juttu silloin kun vielä jaksoin tapella sen romun kanssa, mutta itselläni ei tehonnut kuin softan uudelleenlaitto. Niin mutta tarkemmin muistellen se koski vain mms-viestejä. Se näyttikin sitä klemmaria ja tekstiviestiä. Se on Nokian hieno "ominaisuus" sille puhelimelle.
   
 3. Taker

  Taker Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/04
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  61
  Puhelinmalli:
  Galaxy s5, Sony xperia z2 Tablet
  todellinen "Maanantai kappale" 3510i

  minulla on vielä nokian paperin paino mutta nyt perr lähtee markantaloon ja minä vaadin ostohinnan "puhelimesta" kokonaisuudessaan eli 169€ koska puhelin on ollut huollossa vain 3kertaa syynä sammuminen 1kerran ollut syynä että puhelin sanoo tunnin sisään "verkkoon ei saada yhteyttä" ja eilen illalla kokeilin ottaa puhelimen akun pois tunniksi mutta kun pistin akun takaisin niin puhelin iskee vain jumalattomasti kipinää ja kaikki valot välähtävät kuin palaneessa loisteputki lampussa ja puhelin ei ole voinut kastua koska puhelin oli toiminut "hyvin" peräti päivän huollon jälkeen ja kaverilla oli ollut saman mallin nokian puhelin samoissa olosuhteissa ja toimii hyvin, puhelin käynnistyi vain kerran kaverin kortilla mutta minun kortilla ei kertaakaan liitymä toimii muuten muissa nokian puhelimissa ja kaverini 3510i puhelimessa kokemuksia

  ja muuten akku toimii kaverini puhelimessa
   

Jaa tämä viestiketju