3510i: Polyfonisten rajoitukset?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Yucca, 6/4/03.

 1. Yucca

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/4/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Aiemmista threadeista en apua tähän löytäny, pyydän anteeksi jos on jotain menny silmien ohi.

  Ongelma olis siis seuraava: Latasin kännykkääni wapilla midin, jota yllättäen olisin käyttäny soittarina. Syystä tai toisesta ääntä ei kuulu, virheilmotuksessa lukee "Tiedoston avaaminen ei onnistu". Onks noissa jotain koko- tai muita rajotuksia? Ääniä ko. midissä ei pitäs olla liikaa.
   
 2. blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Tästä nyt on juttua ollu ennenkin, mutta otetaan vielä kerran, eli suurin osa netistä saatavista mideistä käyttää wavetable soittimia (ovat aidoista soittimista digit. nauhoitettu hyvällä laadulla..) , joita esim. 3510/i ei osaa soittaa, koska midejä soittava piiri on puolipitoinen FM-synteesiin perustuva paska.

  Eli tietääkseni 7650 ja kait 3650 osaa wavetable soittimet, loput N:t ei.

  Polyfoniaan kykenevät SE:t osaa jokainen soittaa midit kuten tietokoneesi äänipiiri/kortti soittaa ne (eli osaa stanu midi-soittimet)

  Moton T720:seen siirsin testimielessä erään midin SE:stä, eikä osannut soittaa, eli sama puolipitoinen ***. sekin niiltä osin.

  Saattaa olla myös niin, että haluamassasi midissä on ollut liikaa soittimia samaan aikaan soimassa ja puhelimessasi voi olla max. 4 ääntä päällekkäin..

  Voi myös olla, että suurimmassa osassa puhelimia käytetään tuollaista piiriä siksi, että ihmiset joutuisivat tyytymään maksullisiin soittoääniin, koska netistä löytyvät ilmaiset ei toimi.
   
 3. blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Tässä karkeasti FM-synteesin ja WaveTable äänen erot:

  Ja lähde tässä
   
 4. Vec

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  463
  Tykkäykset:
  0
  Nyt taidat kyllä puhua ihan omias. Kaikki Nokian puhelimet, jotka tukevat midiä, perustuvat wavetable synteesiin, jossa äänet on sämplätty oikeista soittimista.

  Syy miksi ko. midi ei puhelimessa soinut, johtuu midin polyfonia arvosta, joka luultavasti ollut suurempi kuin 4. Suurin osa vapaasti netistä ladattavista mideistä on GM1 standardiin perustuvia, joissa polyfonia arvo on usein suurempi kuin 4.

  Lisää faktaa asiasta löytyy täältä.
   

Jaa tämä viestiketju