3510i:n viestimuisti + wap

Keskustelu osiossa 'Nokia', aloittaja jiipee82, 4/6/03.

 1. j

  jiipee82

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tänään Nokian 3510i:n ja mieleeni heräsi kysymys, että tallentuvatko omiin kansioihin siirretyt tekstiviestit puhelimen vai sim-kortin muistiin? Ohjekirjasta en vastausta löytänyt.

  Minulla oli aiemmin 6110 ja olin säilyttänyt muutamia viestejä saapuneet-osiossa, ja nyt siirtelin niitä omaan kansioon, jotta saisin saapuneiden viestien puolelle jonkinlaisen järjestyksen. Jos nämä viestit tallentuvat puhelimen muistiin, niin saako niitä enää millään siirrettyä takaisin sim-kortille, jos eteen tulee kännykän vaihto?

  Toinen kysymys: Saako puhelinta säädettyä kysymään erikseen, jos haluan siirtyä WAP-palveluun? Nyt kun testailin noita valikoita, sain itselleni aikaiseksi jo about 15 sentin laskun kun se mokoma otti WAPiin yhteyden... Eli jos painan Palvelut-valikossa "Aloitussivulle", niin puhelin kysyisi haluanko yhdistää.
   
 2. n

  nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Palvelut -valikon kautta ei käsittääkseni ole mahdollista saada tuota vahvistuspyyntöä. Sensijaan pelit ja sovellukset -valikoissa kannattaa kytkeä kohdassa web-käyttö joko asentoon ei sallittu tai kysy ensin.