3410 ei tunnista simkorttia!?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Markomaani, 8/4/04.

 1. Markomaani

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/04
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Sain kaveriltani 3410, jonka se oli saanut serkultaan pari päivää aikaisemmin. Siinä on vain semmoinen pikkuvika, että kun simkortin laittaa sisään ja käynnistää puhelimen, tulee teksti: Aseta sim. Kaveri oli käyttänyt tätä huollossa ja olivat sanoneet, että vika voi olla simkortin paikassa tai softassa, mutta kaveri ei ollut korjauttanut koska hintaa olisi tullut 30-40e. Minäpä sitten vaihdoin tähän 3310:stä simin paikan, mutta eipä auttanut mitään. No, kokeilin sitten päivittää softaa, mutta ilmeisesti ei lähtenyt entinen softa pois puhelimesta. Jotakin räpelsin roliksen kanssa ja nyt käynnistäessä tulee teksti: Contact service. Mikä ihme tässä voi olla vikana? Onko puhelin täysin sökö?
   
 2. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Luultavsti puhelin on kaput. Pienenä vinkkinä noihin aseta SIM viesteihin on, että kannattaa aina ekaksi näissä tapauksissa puhdistaa kortinlukijan ja akun sekä puhelimen akkuliittimien kontaktipinnat. Jostain sýystä toisissa puhelimissa tulee tämä ilmoitus joskus siitäkin syystä että akun kontaktipinnatovat likaiset.
   
 3. Markomaani

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/04
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Ai että olin tyhmä.. Eihän siinä sitten ollutkaan muuta kuin pieni kosketushäiriö. Rupesi vatuttamaan kun känny ei alkanut toimia ja ruuvasin ruuvit niin tiukkaan kuin jaksoin ja kappas vain, puhelin toimi taas. Tuli mieleen että ovatkohan kaikki netistä löytyvät ilmaiset javapelit laittomia?
   
 4. Xaeron

  Xaeron Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2505
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  No ei.

  On olemassa mm. freeware ja shareware javapelejä.

  Semmoset on laittomia, joissa joku kolmas osapuoli on ns. "crackannyt" pelin, ja tehnyt siitä sitten kokoversion tai rajoittamattoman (30d trial, ominaisuuksien puuttuminen) version.
   

Jaa tämä viestiketju