3330 soittoäänisekoilu + puhelun katkaisu

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Escelinen, 5/5/03.

 1. Escelinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  C5
  Kyselin jokin aika sitten vastausta ongelmaani, kun 3330:aan tuli soitto numerosta, joka on a) salainen b) ei ole puhelimeni luettelossa. Tällöin soittoäänenä oli The Buffoon, vaikka sitä ei ollut mistään valittu ja yleissoittoääneksi oli valittu tilattu soittoääni. Eräs matkapuhelinhuolto osasi neuvoa kokeilemaan akun ja SIM-kortin irrottamista hetkeksi. No sehän auttoi ja ongelma poistui !
  Toinen juttu on se, kun soittaa "vahingossa" johonkin numeroon ja haluaa nopeasti katkaista puhelun, ennenkuin se hälyttää vastapäässä. Tällöin puhelin jää soittaa-asentoon n. puoleksi minuutiksi ottamatta mitään käskyjä näppikseltä, kunnes lopuksi menee perustilaan. Onko tuttua?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Tuo jälkimmäinen "vika" jossa ei aina pysty heti katkaisemaan puhelua johtuu verkkoviasta ja siihen ei varmaan koskaan tule korjausta, itse olen testailltut useita merkkejä ja malleja ja kaikilla saa esiintymään, etenkin Sonera. Tää on kuitenkin tukiasemien valmistajan moka ja eiköhän rakkaat naapurit ole ne tänne suurimmaksi osaksi toimittaneet...
   

Jaa tämä viestiketju