3310c ongelmia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Karppa65, 29/1/08.

 1. Karppa65

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/1/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin penskoille tuollaiset 3310c -kapulat. Alkuun toimivat hyvin, sitten alkoivat ongelmat. Toisesta halkesi näyttö omia aikojaan. Ja nyt lopulta näyttö välkkyy ja puhelin pimenee kokonaan pian virran kytkemisen jälkeen. Huvikseni poistin muistikortin, ja kas vain, puhelin toimii taas. Mutta jos pistän sisään minkä tahansa muistikortin, toiminta lakkaa taas.

  Ja toinen puhelin: Siinä musiikkisoitin päätti lakata toimimasta, eli kun sen käynnistää, se alkaa päivittää musiikkikirjastoa, eikä ikinä löydä yhtään biisiä. Jos taas menen valikoista muistikortille ja käynnistän yksittäisen biisin, soitin pelaa mainiosti.

  Mikä neuvoksi? Ei kun huoltoon? Mahtavatko uskoa että näyttö poksahti tuosta vaan? Epäilen.
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niin, no jos ei tunustusta asialle tule ja sitä ei voi toteen näyttää, että näyttö näin vaan on menny, niin senku inttää vastaan. Mullakin on aikanaan 6100 menny 2 kertaa näyttö mut kuluttajalautakuntaa en jaksa odotella ja heidän viiveitään. Kerran meni pyörällä ajaessa, ja toisen kerran risahti kun vaa vippasin normaalisti pöydälle, en edes mitenkään kovaa ja suutuksissani. Kunhan vaa nopeesti tullessani niin tein. Siinä oli ilmeisesti liian puristuksessa oleva näyttö. En maksaa 100€. Ostaa uuden näyttömodulin ja vaihdoin sen kaikessa hiljasuudessa. Silloin se oli sen hintasta. Sinuna vaihdattaisin, älä vaan ite vaiha, teet miten muuten teetkin.


  Toisen voikin vipata huoltoon, jos on takuuta... mikä lie buki taas. Jos ei resetointi auta niin, et itsekään muuta voi tehdä.
   

Jaa tämä viestiketju