3250 ei löydä biisejä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja bbwinston, 28/5/06.

 1. bbwinston

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Seuraavanlainen probleema askarruttaa mieltä, eli 3250 ei löydä kaikkia biisejä, jotka olen siirtänyt muistikortille. "Ei löydä" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että kun käännän luurin alaosan "mediatoistin"-asentoon, kapula näyttää toistettavaksi vain murto-osaa kaikista kappaleista, jotka muistikortilla on.

  Musiikkikirjaston allakaan ei näy kuin osa tuossa "Kaikki kappaleet"-kohdassa. Tämä siis samassa valikossa, josta voit valita "Esiintyjät", "Albumit" jne.

  Tämä harmittaa hieman, koska haluaisin päästä välittömästi käsiksi kaikkiin kappaleisiin ainoastaan kääntämällä tuon mediapuolen esiin.

  Nyt ainoa tapa soitella zipaleita on navigoitua Galleria - Kappaleet, ja naputella sieltä haluttu biisi. Silloinkaan en kyllä saa soitettua kuin juuri tuon valitun kappaleen.

  Voinhan toki tehdä playlistin, johon liitän kaikki biisit ja päivittelen sitä aina kun lisään uusia kappaleita, mutta siinä nyt ei ole mitään järkeä.

  Tietääköhän kukaan, miten ton kapulan saisi näkemään kaikki kappaleet mediatoistin tilassa?

  Cheers.
  ~BB~
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Auttaako toiminto: Musiikkikirjasto -> Päivitä musiikkikirjasto
   
 3. bbwinston

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Juuri kyseistä toimintoa etsin! Kiitoksia kovasti, tuo ratkaisi ongelman. Ei sitä vaan osannut etsiä oikeasta paikasta... Kiitti!
   

Jaa tämä viestiketju