3230 virtanappulan korjaus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja testijamppa, 22/5/07.

 1. testijamppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  Sain käsiini käytetyn, lähes toimivan Nokian 3230. Siinä on kuitenkin sellainen vika, että virtanappula (ei siis se kuoren painike vaan ihan se oikea kytkin) on lähtenyt paikaltaan, eikä toimi. Osan tulisi siis olla kiinni näytön yläreunan komponentin ja sen alla olevan piirilevyn välissä. Sain puhelimen päälle "manuaalisesti" yhdistämällä juotokset, mutta kuorten kanssa puhelimeen ei saa virtaa, koska kuoren painike ei ota virtakytkimeen. Virtakytkimen pidikeosasta näyttäisi lohjenneen pieni pala, minkä vuoksi se on lähtenyt paikoiltaan.

  Pari kysymystä siis:

  - Saako kyseistä virtakytkintä ja sen pidikettä jostain varaosana?

  - Löytyykö täältä joku, joka haluaisi kolvata osan paikalleen :)
  (itseltänikin se ehkä onnistuisi, mutta mielummin antaisin homman jonkun varmemman käsiin...). Voisin maksaa työstä muutaman kympin.

  Kiitos.
   
 2. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Muutaman kympin se maksaa vaan muutenkin jos viet se ihan korjaamoon :)
  Itellä 6170 virtanapin korjaus makso jotain 24 €.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Joo.. en usko että tuo ongelma on... Tuo aika pieni toimenpide. Heitä huoltoon vaan. En usko, että sitä kannattaa lähetellä minnekään. Ellei nyt paikkakunnalla satu olemaan ketään lähellä. Se saattaa ottaa kiinni johonkin mikä lyö sen maihin ja sitte ei nappula vaan toimi. Toinen vaihtoehto on, että se yleensä vaan vaihdessava kokonaan, moni murtaa sen muttei huomaa, sen olevan liian lyhyt. Se pitää olla muuten noi kaiutin nappulat ja virtanappi sitten presiis millin kymmenyksellä kohdallaan, tai ne ei toimi hyvin. Jos on liian pitkällä, ne saattaa hajota mallista riippuen heti kun kuoren vaihdat. Ottaa kiinni siis. Liian syvällä, tulet painaneeksi kovaa, ja taas irti. Sivulla tai vinossa sama homma. Kylmäjuotoksen on moni tehny ja taas saat asentaa. ;) Noo.. mut ei se vaarallista ole kokeilla mistä johtuu mikäkin, aina voi pienen teipinpalan heittää päälle jos tuntuu, että metallit kohtaa. Eristys on riittävä. Tai sitten jollain hopealiimalla kiinni. Virtakytkimiä saa varaosana varmasti, pitää kattoo joku vahinkopuhelin tai sitte 4e saat sieltä huollosta. Jotkin nettifirmat ja monet täällä myy käyviä varaosia.
   

Jaa tämä viestiketju