1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

3230 vika ja päivitys ?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja tommipee, 2/5/08.

 1. tommipee

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Terve !

  Sain käsiini isältäni todella siistikuntoisen (heh, lue loppuun ;) nokialaisen kapulan 3230... ongelmana on, että se lakkasi käynnistymässä, ja antaa herjan "startup failed...contact to retailer..." takuut tietty jo ummessa...

  Onko kokemuksia, onko herja tullut hw vai sw-viasta..... jatkokyssärinä, onko em. luuri päivityskelpoinen (firmis..vai mikä on nokialaisessa..) omin käsin jollain softalla..?

  -Tommi-
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  26152
  Tykkäykset:
  5090
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Todennäköisesti bitti poikittain. Noiden S60 laitteiden päivitys onnistuu itsekkin NSU:n kautta. Lataa itsellesi uusin PC Suite ja sieltä sitten löytyykin päivitys nappula. Jollei se auta (kuten pahoin pelkään) niin huollossa osaavatkin sitten jo auttaa.
   
 3. ruuvi

  ruuvi

  Liittynyt:
  4/8/05
  Viestit:
  402
  Tykkäykset:
  0
  Mahtaako onnistua? Eikös NSU-ohjelma edellytä, että puhelimessa on sim-kortti ja sisällä ja normaalisti luuri käynnissä? Yleinen profiili vielä jne. Ja jos puhelin ei käynnisty kunnolla niin eihän tuo itse päivittäminen taida onnistua?
   
 4. säätäjä86 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1917
  Tykkäykset:
  5
  Huollossa onnistuu. Nsu:lla ei. Ja tuo ilmoitus johtuu siitä, kun joka kerta kun puhelimen laittaa päälle se puhelin suorittaa alussa erinäisiä tarkastuksia ja jos missä tahansa niissä tulee virhe niin sitten se contact service tulee siihen. Ja ei edes mitään varmuutta ole, että pelkkä päivitys auttaisi. Yleensä puhelimessa on silloin muutakin vikaa.
   
 5. heppu30

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  softaus

  niin jos softalla kuntoon saa niin sanoisin että tekohengitystä...pitäisi flash vaihtaa
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230

  Tuo nyt voi olla mitä vain... Ois pakko avata kuitenkin ja tehdä perustarkistus. Haiskahtaa pahasti kolahtaneelle, juotoksia irti jne. pelkkään softaan ei välttämättä viittaa mikään. Tosin kun Nokiasta on kyse, se voi kuollakin.
   
 7. Spaceman

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Muistaakseni näissä oli jossain vaiheessa muistivikoja jotka heittivät ruudulle juuri tuon contact the retailer viestin. Riippuen laitteen HW versiosta voi piirit olla liimattu ja näin ollen niitä ei voi huolto vaihtaa.
   

Jaa tämä viestiketju