3230 käynnistys ilman käynnistysnappulaa??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Snake_Eye, 6/2/07.

 1. Snake_Eye

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Tuotas noin, mulla on simmonen onkelma 3230 kanssa ettei käynnistys nappi toimi (olen avannut käynnykän kokonaan ja se on irronnut sieltä ettei sitä saa takaisin ilman ammattivoimia) ja nytten tahtoisin tietää, että voiko sitä mouppailphonee käynnistää mitenkään muulla tavalla.. Se kyllä muuten toimii, että kun lautaukseen laittaa niin näyttöön tulee valo ja sillain, mutta kun käyntiin sitä en saa. Avittakaas nytten.
  Ja jos tämän huoltoo vie niin osavaatko ne korjata sen jöötin se napukka on nimittäin kokonaan irti sieltä näytön takaa irti. Ja paljonkohan hintaa tulisi tommotteen korjaukselle?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Akku paikoillaan jos saisit ne virtanapin juotospädit kytkettyä yhteen niin voi käynnistyä. Hankala sanoo huoltojen hinnoista mut 40-50€ veikkaisin, soita ja kysy!
   
 3. Snake_Eye

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Kysäsin noksun asiakaspalvelusta ja ne sano ettei sitä saa muuten, mutta ei ne mitään tommotteita viritelmiä kertoisikaan, joten voisitko selittää miulle vähän tarkemmin tosta juotospädi jutusta?
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0


  Kaikki osat on juotettu piirille kiinni ja sanon niitä juotospädeiksi missä ne on levyllä kiinni, toi virtakytkin on siellä yläosassa. Eli oikosulkee ne 2 juotospädiä niin pitäisi puhelimen käynnistyä, koko aikaa oikosulussa niitä ei varmaankaan kannata pitää.

  En osaa ton paremmin selittää vaikka tiedän tarkalleen millainen se on..
   
 5. Snake_Eye

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Joo no ihte avasin sen mouppailphonen jo kerran kokonaan, että tiedän missä se käynnistys napukka sijaitsee ja se oli niinkun irrallaan kolmessa osassa =/
   
 6. Snake_Eye

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia torella paljon Samumanu sain sen käynnistyyn =). Hetki meni, että löysin oikian paikan sitten jollain kuparilanka pinolla sen sain käynnistymään !
   
 7. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ollos hyvä, kerranki oli mustaki apua.. Hii haa!
   

Jaa tämä viestiketju