3220 vieallinen ohjelma? vai mikä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja hymppa, 10/1/06.

 1. hymppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/04
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Kyseessä on nokian 3220 puhelin, joka sekosi ohjelmistopäivityksen jälkeen

  Ohjelmisto versio = 05.10
  OHjelmisto päiväys = 7.9.05

  Ostin kyseisen puhelimen 2004 jouluna, nyt takuajan umpeutuessa ilmeni vikaa ja vein sen huoltoon... vika saatiin korjattua ohjelmisto päivityksellä. Mutta tämän jälkeen tuli toisenlainen vika, josta en nyt sitte pääse eroo.. Eli vika on tämäntyyppinen, kun laitan amr soittareita kännyy, jotka on tilattu tai ite tehty nokia suitella.. gallerian kautta kun kuuntelee kyseinen soittoääni kuuluu ihan ok. mutta kun profiilin tai kun on laittanut soittoääneksi niin kyseinen ääni kuuluuu vinkumalla niinku rikkinäinen cd-levy. meinasivat huollossa että kyseinen päivitys olisi epäonnistunut ja päivitys tehtiin uudelleen.. mut vika jatkuin. sitten puhelin päätettiin laittaa saloon matkapuhelin huoltoon. Katos katos, laittoivat tilalle ihan tuliterän 3220 puhelimen ja samalla uudellan softalla. Ja vika jatkui edelleen.

  Nämät samat soittarit toimivat kahdella samanlaisella 3220 puhelimella toisessa vanhapäivitys ja toisessa oli sama uusi päivitys. Onko kellään vastaavaa tilannetta ollut? Kun nokiallakaan eivät tähän osaneet sanoa kuin "luultavasti jossain piirissä vikaa" Huomenna pitäisi taas viedä puhelin takaisin.. Saa nähä mitä nyt seuraavaksi tapahtuu.

  Vika siin tuli päivityksen jälkee, ja aloin epäillä ohjelmiston toimivuutta, mut pystyin testaamaa samaa soittoääntä toisessa puhelimessa, jossa oli sama päivitys, tätä vikaa siis ei ollut siinä..

  Takuuhan jatkuu aina kuukaudella, kun on käynyt huollos.. mut ei sitä viihti kokoajan viedä ja vaihdella puhelinta...

  Edit: Onko kyseinen 05.10 version, tällä hetkellä uusin?
   
 2. Muke

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Sama vika se on mullakin. *#war0anty#:n Made: 122005, eli aivan uus.
  Ja softahan oli uusin, josta täällä kirjoitettu, 5.10 07-09-05.
  Kyllähän tuo softavika on pakko olla jos päivityksestä tullu. Voiskohan olla, että versiosta 5.10 on eri versioita liikkeelä?
   
 3. hymppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/04
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Kävin taas tänään viemässä puhelimen huoltoon, josta se lähti saloa kohti.. Sanoivat että tästä mallista on kaks versiota, erot ovat rautapuolella.. joten softa ei vissiinkään tämän kans synkkaa.. Käskivät ensin jäädä odottelemaan uutta softaa, johon en viihtinyt suostoa.. ja puhelin lähti matkaan.. jospa nyt tulisi se toinen versio tästä mallista, joka myös toimisi...

  Seuraava puhelin sitten MOTOROLA
   
 4. zabari

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Meikä vei kans muijan puhelimen huoltoon tuosta samasta viasta. Sanoivat huollossa että: " siellähän on punatulkku sisällä. Ammutaan impukalla pois se sieltä" <- eli päivittivät softan, joka ei auttanut.
  Sen jälkeen se sit lähti reissuun ja nyt on tullu takas, ei vaa oo kerenny hakee vielä. Saa nähdä toimiiko.

  E: Hain puhelimen huollosta, oli käynyt salossa...-> ei toimi vieläkään soittoäänet. Hyvää touhua, 3vk vanha puhelin ja ollut huollossa nyt 2,5vk.
  soittoääniinki menny jo rahaa pirusti ku eivät saa toimimaan. Ihmettelen suuresti mikseivät anna uutta tilalle ku eivät näköjään osaa korjata. Ja voisivat nuo korjaajat myöskin testata nuo puhelimet sen huollon jälkeen.
  Alkaa V*t*tt** tämmöinen pelleily.

  E: Soitinpas taas sinne huoltoon, sanoivat että tänään oli tullut tiedote, että tämä kyseinen puhelin ei tue amr soittoääniä vaikka sen pitäisi tukea ja sitä vikaa ei saa korjattua. soittoäänien pitää olla midejä kuulemma.
   

Jaa tämä viestiketju