3210:n akku pullistui? (?!?)

Keskustelu osiossa 'Nokia', aloittaja Timestone, 8/9/03.

 1. T

  Timestone Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  7/8/03
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Tuossa olen vähän aikaa käyttänyt hyvin toiminutta 3210:tä. Oikeastaan puhelin on ollut minulla uudesta asti, välillä vaan ollut käyttämättömänä, eli varapuhelimena. Nyt tässä kun tämän otin käyttöön pari kuukautta sitten, niin kaikki on toiminut täysin normaalisti. Nyt kuitenkin tänään akku PULLISTUI ja rikkoi ensinnäkin akun muovikuoren alapuolelta (sim-korttia vasten) ja myös akun klipsi katkesi. Siis mikä tämmöisen aiheuttaa ja onko tämä ilmiselvä valmistusvirhe? Aito nokian akku on kyseessä. Akkua on aina ladattu puhelimen omalla laturilla. Itsellä ei ole sinänsä tälläisistä kokemuksia, joten kertokaa ihmeessä jos on tuttu juttu. Akku ei edes pysy paikallaan enää, koska on pullistunut sen verran.
   
 2. a

  arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Äkkiä lehdistölle ilmoitus ;) Näistä originaaliakkujen vaurioista ne eivät vaan tahdo juttuja tehdä, jostain kumman syystä :) Mutta auta armias jos tarvikeakku (tai peräti piraattiakku) olisi kyseessä, niin sinusta tulisi julkkis :)
   
 3. T

  Timestone Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  7/8/03
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Niinpä, mitähän olisi sattunut jos olisin antanut lojua vielä vähän aikaa tuota huomaamatta? Kova jysäys?

  Hitto kun joskus uutena tosta katkesi tuo muoviklipsu ja liimasin kasaan. Ei ikinä sen jälkeen hajonnut, mutta nyt jos lähettäisin tuon vaikka nokialle, niin pistäisivät kuitenkin jotenkin sen piikkiiin.
   
 4. d

  dexta Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/02
  Viestit:
  2482
  Tykkäykset:
  0
  Aina kannattaa yrittää...