1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

3100/6610 kalentereissa muistuttajaominaisuutta?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Kauko, 2/11/03.

 1. Kauko

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Löytyykö noista malleista muistuttajaa ollenkaan?Kaikkea muuta kyllä löytyy, mutta kun pitäisi muistaa kirjaston eräpäivät ulkopuolisella muistilla ku tuo oma on niin lyhyt;) Olen aikeissa ostaa tuon 3100, mutta jos siinä ei ole tuota muistuttajaa niin sitten pitää vielä harkita.
   
 2. Blue Joker Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6906
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Onhan siinä kalenteri :D
   
 3. Kauko

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kalenteri siinä kyllä on, mutta onko siinä sellaista ominaisuutta, että se esim. päästää jonkin äänen tms. kun aika koittaa? Tämä on yksi tärkeä kriteeri meikälle ku olen jo menettänny noita euroja tarpeeksi omaa muistamattomuuttani suomen kirjastolaitoksille ympäri Suomen. Toisaalta meneehän ne kyllä hyvään tarkoitukseen, jos vaikka tuo suomen kirjastolaitos toimis jatkossakin yhtä hyvin kuin tähänkin asti.

  Hiukan kyllä meni juttu ohi alkuperäisen mutta antakkee anteeks..
   
 4. Nickers

  Liittynyt:
  12/9/02
  Viestit:
  532
  Tykkäykset:
  0
  Toki molemmissa puhelimissa on mahdollisuus asettaa kalenterimerkinnälle hälytys, jolloin annettuna ajankohtana puhelin hälyttää merkinnästä.
   
 5. Kauko

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset, nyt ratkesi ostopäätös ja olo helpotti, ei enää päätä kivistävää vertailua ja miettimistä, yöttömiä öitä.. ;) Ostan huomenna 3100 tai... perkele, eihän sitä vielä tiedä.
   

Jaa tämä viestiketju