Mobiili.fi 300 eurosta aina 700 euroon asti – Sonyn uusi Xperia-puhelinjoukko hinnoiteltuna...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia X, XA ja X Performance.


  Sonyn uudet Xperia-puhelimet saapuvat kolmen mallin voimin markkinoille kesällä. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä ole, mutta puhelimet on jo hinnoiteltu useissa täkäläisissä verkkokaupoissa.

  Sony esitteli helmikuussa kolme uutta Xperia-puhelinta, joiden on määrä ottaa tuttujen Z-puhelinten paikka. Viisituumainen Xperia XA on uutuuksista edullisin, Xperia X osuu ylempään keskiluokkaan ja lippulaivan paikan nappaa Xperia X Performance.

  Jo helmikuussa Xperia X- ja XA-puhelinten hinnoista saatiin tietoa muualta Euroopasta. Esimerkiksi Saksan Amazonissa Xperia XA saapui myyntiin hintaan 299 euroa ja tehokkaampi Xperia X hintaan 599 euroa. Historia on kuitenkin osoittanut, että Suomen hintataso ei aina vastaa muualla Euroopassa tai eritoten Yhdyvalloissa nähtyjä hintoja.

  Nyt uutuus-Xperioille löytyy listaukset myös kotimaisista verkkokaupoista ja niiden perusteella pelkoa tuntuvasta hinnannoususta ei ole. Esimerkiksi Verkkokauppa.comissa Xperia XA:n ja Xperia X:n hinnoiksi on merkattu 299,90 ja 599,90 euroa. Laitesarjan tehokkain jäsen, Xperia X Performance, taas maksaa 699,90 euroa.

  Gigantin Xperia X -listauksen perusteella nämä voivat hyvinkin olla lopulliset myyntihinnat, vaikka virallisia tietoja suositushinnoista tai julkaisuajankohdista Suomessa ei vielä ole Sonyn taholta saatu. Toki kaikki myyntipisteet eivät tule tarjoamaan laitteita samaan hintaan, kuten CDONin noin 20 euroa kalliimmat ennakkotilaushinnat osoittavat.

  Sony Xperia XA, Xperia X ja Xperia X Performance ovat kaikki tulossa myyntiin Suomessa. Laitteiden julkaisun on määrä tapahtua alkavana kesänä, eli mahdollisesti hyvinkin pian.

  [​IMG]
  Xperia XA.

  [​IMG]
  Xperia X Performance.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju