2 x GPRS = kaksi kertaa enemmän nopeutta?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja malagant, 21/1/03.

 1. m

  malagant

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Niin olisikos tuollaista mitenkään mahdollista toteuttaa, elikkä kytkisi vaikkapa kaksi samanlaista luuria koneeseen kiinni ja kummassakin DNA:n kiintee GPRS. Aikoinaan jossain USA:n markkinoilla on ainakin ollut kahden 56k modeemin yhdistelmiä myynnissä ja tulikin mieleeni, että toimisiko tuo kahden GPRS:n yhdistelmä. Hintaa tietenkin tulisi jo yli 30e/kk, mutta jos haluaa enemmän nopeutta, niin ehkä olisi ihan hyvä vaihtoehto? Kommenttia.
   
 2. H

  Horus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Mietippä kiinteän yhteyden hintaa (n.50e/kk). Kannattaisiko moinen operaatio kun hintaakin sille tulee, ainakin minun mielestäni, kohtuullisesti.

  Itse en kyllä usko että kahta gprs- puhelinta vois ympätä yhdeksi. Ehkäpä ohjelmallisesti voisi olla mahdollista että yhteys käyttäisi "vuoronperää" puhelimia (esim. ISDN:n kaksi linjaa). Siitä huolimatta epäilen että onko moinen mahdollista, mutta jos on niin onhan se yksi mahdollisuus.

  On kuitenkin otettava huomioon, että ruuhka-aikoina nopeus on kuitenkin ERITTÄIN hidas, olipa sitten yksi tai useampi yhteys käytössä. Tähän ongelmaan se ei tuo ratkaisua. Silloin kuin yhteys pelaa systeemi voisi, teoriassa, tuplata nopeuden. Käytännön toteutus on sitten aivan eri asia.

  Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen idea.
   
 3. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Käyät hakua, asiasta keskusteltu kovasti aijemmin.
  Modeemi soittosarjojenkanssa ei ole yleensä mitään ongelmaa, menee sellaisenaan (ISDN ja analog)
  GPRSn kanssa onkin sitten toinen juttu, vastapää ei tue ko toiminnetta. Vaatii omaa virittelyä, ja jos tarvitaan mobiilia vauhtia niin käytetään esim HighSpeed dataa.
  Heitä jatkot vanhaan ketjuun niin ei tule turhaan asian toistoa.
   

Jaa tämä viestiketju