Mobiili.fi 180 euron huipputabletti myytiin minuutissa loppuun – seuraavaa erää odotetaan kuumeisesti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Xiaomin marraskuussa julkistettu Mi Pad 2 –tabletti ei tekniikassa säästele. Huipputarkka 7,9 tuuman näyttö tukee 1536 x 2048 pikselin resoluutiota ja taustalla hyrrää 2,2 GHz:n Intel Atom X5-Z8500 –suoritin. Alunperin 16 gigatavun tallennusmuistilla varustettu tabletti on saanut hiljalleen rinnalleen myös 64 gigatavun tallennusmuistilla varustetun version ja tätä myöten tabletti on tullut saataville myös Windows 10:llä varustettuna.

  Pari päivää sitten Kiinassa alkaneet tablettimyynnit keräsivät valtavan määrän potentiaalisia ostajia ja tabletin uusi 64 gigatavun versio myytiin nettikaupassa loppuun alle minuutissa. Aiemminkin mobiililaitteita ennätysajassa myynyt Xiaomi on saanut tablettien nopeasta loppumisesta tulikivenkatkuista palautetta yhteisöpalvelussa Weibossa ja yhtiöltä vaaditaankin kuumeisesti uutta tablettierää markkinoille.

  Vielä toistaiseksi ei ole selvillä kuinka paljon tabletteja myytiin minuutin aikana, joten tablettien nopea loppuminen saattaa johtua suuren kysynnän ohella myös pienestä myyntierästä. Aikaisemmissa Xiaomi on myynyt puhelimia tilanteesta riippuen kymmenien- tai satojentuhansien kappaleiden erissä, joten aivan mitättömistä määristä ei joka tapauksessa ole kyse. Yhtiö on myös noussut Applen ja Samsungin ohella maailman kolmanneksi suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi huolimatta siitä, ettei puhelimia tai tabletteja myydä Aasian ulkopuolella.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Xiaomi Mi Pad 2 lehdistökuvissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju