17.-23.2 Soneran latauslipukkeisiin +30%

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 27/11/02.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaisikohan tätä kokeilla, jos kerran saisi samalla rahalla 1,5 kertaa enemmän puhua/lähettää viestejä normaaliin laskunmaksutapaan verrattuna. Vai onko tässä jotakin koiraa haudattuna?


  "Nyt Sinulla on jälleen yksi hyvä syy olla Soneran asiakas: Saat 50% korotuksen lataussummaan kun ostat ja lataat Latauslipukkeen internetistä 30.11.2002 mennessä. Esimerkiksi 20 euron latauksella saat nyt 30 euron edestä käyttövaraa puheluihin ja tekstiviesteihin.*

  Tiesithän että kätevimmin ja edullisimmin ostat ja lataat liittymään Latauslipukkeen internetissä omien verkkopankkitunnustesi avulla. Internetistä hankittua Latauslipuketta ei tarvitse aktivoida erikseen, vaan haluamasi summa ladataan saman tien valitsemaasi liittymään - omaan tai ystävän. Hyvityksen saaja saa tiedon latauksesta tekstiviestillä, johon voit liittää oman viestisi.

  Kun hankit Latauslipukkeen internetissä, voit valita ladattavan summan viidestä vaihtoehdosta 10 - 50 euron väliltä. Lipukkeesta veloitetaan latauksen yhteydessä lisäksi aktivointimaksu 0,50 euroa. Lataussumma ja aktivointimaksu maksetaan verkkopankkitunnuksilla.

  * Tarjous ei koske painetun Latauslipukkeen aktivointia internetissä. Tarjous ei koske Soneran matkapuhelinliittymiä yrityksille (Company-liittymät) eikä Easy-palvelun latauslipukkeita. Yhteen liittymään voi ladata kampanja-aikana korkeintaan 500 euroa."


  EDIT: Vielä toimitusehdot lipukkeille:


  "INTERNETISTÄ HANKITUN LATAUSLIPUKKEEN TOIMITUSEHDOT

  Yleistä

  Latauslipukkeen avulla voidaan ladata matkapuhelinliittymään hyvitys puhelujen ja tekstiviestien maksamiseen. Latauslipukkeen tuoma hyvitys näkyy matkapuhelinlaskulla sillä laskutuskaudella, jonka aikana lataus on tehty. Latauslipuketta ei voida käyttää kytkentä- ja kuukausimaksujen tai jo erääntyneiden laskujen maksamiseen. Asiakas maksaa ostoksen omilla verkkopankkitunnuksillaan ja hyvitys ladataan liittymälle, kun pankki on hyväksynyt maksutapahtuman.
  Asiakas voi ladata hyvityksen joko omaan liittymäänsä tai muulle Soneran matkapuhelinliittymälle. Latauslipukkeella ei voida ladata Easy-palvelua.

  Sopimuksen syntyminen

  Asiakkaan tulee huolella tarkastaa "maksulomake" -sivulla olevat Latauslipukkeen tilausta koskevat tiedot ja palata edelliselle sivulle tekemään mahdolliset korjaukset ennen verkkopankkiin siirtymistä.

  Sopimus syntyy, kun asiakas on maksanut Latauslipukkeen verkkopankkitunnuksillaan ja pankki on hyväksynyt maksutapahtuman.

  Asiakkaan tulee sopia verkkopankin käytöstä erikseen pankin kanssa ja hankkia verkkopankkitunnukset. Verkkopankissa asiakkaan tulee noudattaa pankin käyttöohjeita ja -ehtoja suorittaessaan maksun. Sonera ei vastaa verkkopankista tai sen toiminnasta miltään osin.

  Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa Latauslipuketta koskevaa sopimusta sen jälkeen kun sopimus on syntynyt em. tavalla, koska hyvitys ladataan asiakkaan valitsemaan liittymään välittömästi sen jälkeen kun Sonera saa pankilta tiedon hyväksytystä maksutapahtumasta, eikä sitä voida siten enää peruuttaa.

  Kun hyvitys on ladattu, toimitetaan kyseiseen liittymään tekstiviestillä tieto latauksesta.

  Hinnat

  Latauslipukkeen hinnat on esitetty www.sonera.net:issä tilauksen yhteydessä sekä Hinnat-painikkeen takana.

  Muut ehdot

  Muilta osin sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden osalta Soneran palveluiden yleisiä toimitusehtoja kuluttaja-asiakkaille ja yritysasiakkaiden osalta Soneran palveluiden yleisiä toimitusehtoja yritysasiakkaille."
   
 2. nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Minun käsityksen mukaan nuo lataukset on ihan oikeaa puheaikaa, joten kyllä tuosta se 50% säästö tulee... Tai näin minä olen käsittänyt.
   
 3. mobiilisti Vieras

  0   0   0

  150e:lla ostin itselleni 225e:n edestä puheaikaa. Mukavaa että huomioivat vanhoja asiakkaitaan.
   
 4. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Mikä siinä nyt muka haisee?
  Minä maksoin Soneran aikaan laskuni aina sitä mukaan kun sitä tuli ja säästin rahaa tuollaisten vastaavien kampanjoiden aikaan.
   
 5. MasaT

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/02
  Viestit:
  245
  Tykkäykset:
  0
  Re: Soneran latauslipukkeet - säästöä normaaliin vai ei?

  Ei ole Soneran aspan mukaan, kun maksat x euroa saat 1.5x puheaikaa. Tavoitteena kait saada käteistä kassaan ennen yhdistymistä tai sitten kerrankin vain muistavat muitakin kuin liittymäkeinottelijoita. Noinhan voi sitouttaa asiakkaita, ei tule luovuttua liittymästä kun on jo maksanut laskun.
   
 6. tuutinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän tuo Sonera muutenkin asiakkaitaan muistaa. Jatkuvasti on ollut olemassa Aikaetu; mitä pidempi puhelu, sitä enemmän alennusta. Loppuvuoden ajan on viikonlopun matkapuhelut puoleen hintaan, nyt tuli tuo latauslipuketarjous. Kesällä ja syksyllä oli Remmi, Kotisoiton kytkentä maksutta -kampanjoita on nähty.. Kyllä sieltä laskusta saa nipistettyä ainakin välillä jotain pois kun pistää kaikki mahdolliset palvelut päälle, esim perhesopparin.
   
 7. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9651
  Tykkäykset:
  421
  Niin. Noissa Soneran "eduissa" on vaan se puoli, että niillä vaivataan asiakasta ihan turhaan. Sanoisin jopa kiusattavan. Edut tosin sinällään ovat ihan mukavia.

  Minusta edut suoraan puheluhintojen alennuksiin tai selvää puheaikaetua laskulle ilman kikkailuja. Ei mitään multimediamössöteinixnäpräilyjä.

  Ja mitä tulee noihin pitkien puhelujen etuihin, niin omat kännykkäpuhelut on yleensä niin lyhyitä ettei etua ehdi kertyä. Todella pitkät puhelut soitan langasta lankaan.
   
 8. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  En allekirjoita tuota veppiksen kertomaa "asiakkaiden kiusaamista". Kyllä Sonera on mut aina muistanu muutenkin kun laskulla :)
   
 9. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9651
  Tykkäykset:
  421
  Kertoisit nyt miten sinua on muistettu, jotta muutkin asiakkaat voivat vaatia samoja etuja. ;)

  Liittymäkikkailijoille kyllä syydetään avokätisesti rahaa.

  Pitäisköhän kysäistä dna:lta jos sais tolle Soneran numeron loppuosalle vastineen heiltä...
   
 10. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Soittelin Soneran aspaan ja viimeistään varmistuin, että ihan rehti peli tuo latauslipukesysteemi on. :) Ei ole myöskään mitään rajaa siinä, että millä ajanjaksolla tuo ladattu puheaika tulee käyttää. Tämä on itselleni ehdottoman tärkeä juttu, koska kun tuota ilmaistan puheaikaakin on ja Sonera kuitenkin vain kakkosliittymänä, niin kuukausilaskutus ei kovin suuri ole ollut. Kaipa sitä siis voisi muutaman kymmentä euroa latailla. :)
   
 11. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  50,50 euron (50 e lataus + 0,5 e käsittelykuluja) panoksella tuli nyt sitten 75 e puheaikaa eli toisin sanoen 33% alennus puheluista&viesteistä (käy myös Remmi-viesteihin tai vastaaviin). Ihan jees homma siis.

  Suosittelen ehdottomasti kaikkia muitakin Soneran asiakkaita toimimaan samoin, aikaa on enää lauantaille. Ja jos liittymää käyttää enemmänkin ja tililtä löytyy limittiä, niin kannattaa pistää huomattavasti suurempikin summa (10x50 euroa on maksimi) kuin mitä minä laitoin.. :)
   
 12. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  130
  Kikkailut kunniaan...No sinne meni 50.50e ja koetin pistää lisää, mutta sitten tökkii ilmeisesti pankin päässä. Tuli vaan ilmoitus avainluvun kyselyn jälkeen: "Valintaa ei ole vielä toteutettu." Outoa.

  Edit: No nyt ois toinen 50.50e mennyt...
   
 13. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Heitin juuri toiset 50,50 euroa eli nyt on latauslipukkeella puheaikaa 150 euroa. Kaikki toiminut ok ja ainakin eilen se 75 euroa ilmestyi myös sinne saldokyselyyn lähes heti näkyviin. Liittymätyyppikin tuli äsken vaihdettua - huomenna sitten taas ehkä takaisin minulle edullisempaan Privat Duoon. :)
   
 14. I_H

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Onko tuo tarjous vielä tänään voimassa?
   
 15. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Tänään on viimeinen voimassaolopäivä, eli vielä reilut 7 tuntia aikaa hyötyä tuosta mainiosta tarjouksesta.

  Jännää muuten, että huomasin juuri saaneeni Soneralta 19.11 tekstiviestin tästä asiasta, mutta tuolloin vain ohitin olankohautuksella koko homman, kun en tiennyt koko systeemistä. Luulin siis, että nämä latauslipukkeet ovat vain jotain niitä Easy-liittymän juttuja. Noh, onneksi heräsin viime hetkillä käyttämään edun hyväkseni. :)
   
 16. taleppi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/8/02
  Viestit:
  213
  Tykkäykset:
  0
  Hetkinen, eikös tuo puheaikalataus tarjous ole voimassa joulukuun loppuunasti?

  EDIT: Eikun sori joo on se vaan marraskuun loppuunasti!
   
 17. MasaT

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/02
  Viestit:
  245
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on enää 45 min joulukuun toiseen päivään mutta mainos on vieläkin www.sonera.net:n sivulla sisäänkirjautumisen jälkeen. Tulee pop-up ikkuna jossa kerrotaan että voimassa 30.11. Eikö ne saa noita mainoksia automaattisiksi kun eivät taida pitää viikonloppuisin ketään töissä :)
   
 18. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Joo, ihmettelin samaa - taas kerran - itsekin, kun Soneran sivuilla pari tuntia sitten kävin. :D
   
 19. jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Ehkä siitä syystä ei ole poistettu kun tarjousaikaa on jatkettu. Nyt voimassa 31.12.2002 saakka!
  Tarjoussivu
   
 20. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Väärin meni, ikävä kyllä. Luehan tarkemmin: kyseessä on tarjous Easy-latauksiin ja tarjous ei koske muita Sonera Matkapuhelinliittymiä tai niiden Latauslipuke-latauksia.
   

Jaa tämä viestiketju