Peruttu 15.6" läppäri, Win8.1, i3 cpu, 4gb ram, 150gb hdd, dvd

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan tabletteja ja tietokoneita', aloittaja ezuli, 15/4/15.

 1. ezuli Vieras

  0   0   0

  Takuu:
  ei
  Kuitti:
  ei
  Väri:
  musta
  Kunto:
  hyvä
  Vaihto:
  ei
  Hintapyyntö:
  -
  Sijainti:
  Karstula
  Toimitustavat:
  posti, nouto
  fujitsu.jpg

  Myydään hyväkuntoinen kakkoskoneena käytetty Fujitsu AH532 läppäri. Prosessori i3-2328M riittää keskivaativaankin käyttöön (ei raskaisiin peleihin), vaihdoin vain itse pienempään. Akku ei ole erityisen tuore, mutta pitäisi kestää hätätapauksessa pari tuntia.

  Laitoin talvella prosessorin jäähdyttimen väliin tuoreemmat piitahnat, mikä lisää läppärin käyttöikää verrattuna huoltamattomaan.

  Tuulettimen ääni on mielestäni siedettävän pehmoinen, itse saan rasittavista äänistä migreenin ja tämän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa.

  Sivuilla 3x USB3.0 ja 1xUSB2 liittimet, eli saa kytkettyä näppäimistöä, hiirtä ja muistitikkua huoletta yhtäaikaa. Näyttöliittimiä HDMI ja VGA. DVD-asema on paikallaan.

  Mukaan Microsoftilta ladattu ja poltettu Win8.1 DVD, lisenssin se ottaa suoraan emolevystä (kone ostettu Win8). Tein juuri puhtaan asennuksen tyhjennetylle kiintolevylle ja aktivointi toimi automaattisesti.

  Pyyntihintaan annan mukaan usb-tikun johon lataan Fujitsulta puuttuvat ajurit, sillä ne taitaa taas kadota jos nollaan koneen, en ole varma? Äkkiseltään testattuna peruskäyttö toimii ilman ajureitakin.

  **************

  Tämä peruttu kun ei kerran kiinnosta. On sitä romunpiakin koneita nurkissa ja tämän tehot riittäisi itselle vielä käyttöönkin jos olisi aikaa näin monelle laitteelle.
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 20/4/15

Jaa tämä viestiketju