Mobiili.fi 145 eri Pokémonia napattu – kaikki Pokémon GOssa nyt mahdolliset löytyvät jo tältä mieheltä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2177
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nick Johnson matkusti muun muassa Sydneyn rannoille nappaamaan Pokémoneja.

  [​IMG]
  Nick Johnsonin Pokédex, kun hän oli kaapannut 142 Pokémonia Yhdysvalloissa. Sittemmin määrä on lisääntynyt vielä kolmella.


  Yhdysvaltalainen Nick Jonhson sai muutama päivä sitten pientä maailmankiertuetta vaatineen urakkansa päätökseen: hän keräsi 145 Pokémonia eli kaikki, jotka Pokémon GO -pelissä on toistaiseksi mahdollisuus itselleen napata.

  Kerroimme Reddit-palvelussa ftb_hodor-nimimerkillä esiintyneen Nick Johnsonin saavutuksesta 142 Pokémonin keräämisessä noin kaksi ja puoli viikkoa sitten. Nämä Pokémonit sisälsivät kaikki, jotka oli mahdollista napata miehen kotimaassa Yhdysvalloissa.

  Kolmen lisä-Pokémonin löytäminen edellyttti Johnsonilta matkustamista, jota hän sai sponsoroimaan matkailuvaraussivusto Expedian.

  Näin Johnson sai lisättyä Pokémon-valikoimaansa myös Euroopassa esiintyvän Mr. Mimen Pariisissa, Aasiassa esiintyvän Farfetch’din Hong Kongissa sekä viimeisenä Australiassa esiintyvän Kangaskhanin Sydneyssä. Pokémoneista puolestaan Tauros esiintyy vain Pohjois-Amerikassa.

  Myös Suomessa on jo raportoitu viime viikolla 142 eri Pokémonin keräämisestä. Täällä tiettävästi ensimmäisenä kaikki Suomessa mahdolliset keräsi Jarmo Pulkkinen.

  [​IMG]
  Eri alueilta löytyvät Pokémonit.


  Yhteensä Pokémoneja olisi olemassa jo kaikkiaan 722, mutta Pokémon GOssa on toistaiseksi mukana ensimmäisen generaation Pokémonit, joita on yhteensä 151. Näistä kuutta ei kuitenkaan ole vielä pelissä mukana niin, että niiden pitäisi pelaajille ilmestyä. Kuusi piilossa olevaa Pokémonia sisältävät poikkeuksellisia ominaisuuksia tarjoavan Ditton sekä viisi niin sanottua legendaarista Pokémonia.

  Kuten viime viikolla kerroimme, myös legendaarisia Pokémoneja kuitenkin ilmestyi Pokémon GOssa joillekin pelaajille. Lopulta pelin kehittäjä Niantic korjasi tilanteen poistamalla nämä legendaariset Pokémonit niiden pelaajien tileiltäkin, joille sellainen oli jonkin teknisen tai muun virheen takia sattunut ilmestymään.

  Maailman toistaiseksi Pokémon GOssa mahdolliset 145 eri Pokémonia napannut Nick Jonhson on yhteensä kerännyt jo 5 000 Pokémonia peliurakkansa aikana.

  Johnson on nyt jatkanut matkaansa Tokioon jatkamaan yhä Pokémon GOn pelailua. Mielenkiintoista on, milloin tai missä yhteydessä Niantic tulee lisäämään peliin puuttuvat kuusi Pokémonia. Silloin Johnson tehnee jälleen peliliikkeitä nekin napatakseen.

  [​IMG]
  Ditto.

  [​IMG]
  Articuno, Zapdos ja Moltres ovat lentäviä legendaarisia Pokémoneja.

  [​IMG]
  Mewtwo ja Mew täydentävät Pokémonit 151 kappaleeseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju