• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu ---

Tila
Ei auki vastauksille.

Tomppaxi

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 80%
4   1   0
Liittynyt
4.11.2014
Viestit
36
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
---
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Onyx Black / Musta
Tallennustila
32Gb
Kunto
Huippu
Vaihto
iPhone 7/7 Plus
Hintapyyntö
480
Sijainti
---
Toimitustavat
Kasvotusten
Myyjän nimi
Tomppa
Myyjän sähköposti
---
Myyjän puhelinnumero
----
Pistetäänpäs sitten edge kiertoon. Vaihdossa otan iPhone 7 tai 7 Plussan, muistilla/värillä ei väliä.
Mukaan saa tietysti itse kapulan lisäksi kuitin ja kaikki orkkis tarvikkeet, sekä suojakuoret. Puhelin huippukunnossa, sillä siinä on pidetty aina näytönsuojaa ja kuoria. Takuuta jäljellä noin 15kk.

Voi ehdotella myös 6s/6s plussia, välirahat sunmuut tapauskohtaisesti. Pääasiassa seiskat hakusessa. Toki voi myös rahalla hakea.

Vaihdot kasvotusten.
 

Liitteet

 • IMG_1718.JPG
  IMG_1718.JPG
  268.9 KB · Katsottu: 72
 • IMG_1717.JPG
  IMG_1717.JPG
  276.3 KB · Katsottu: 72
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom