Mobiili.fi ”Ultimaattinen koeajo” – Samsung tarjoaa huippupuhelimiaan iPhone-omistajien testattavaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsung yrittää kaikin mahdollisin tavoin lyödä kapuloita kilpailija Applen rattaisiin, ja uusin tempaus pyrkii houkuttelemaan iPhonen jo omistavia vaihtamaan uuteen Samsungin huippupuhelimeen koeajon jälkeen. Yhdysvalloissa iPhone-omistajat voivat yhdellä dollarilla (noin 0,90 euroa) vuokrata kuukaudeksi käyttöönsä uuden Samsung Galaxy Note 5:n, Galaxy S6 edgen tai Galaxy S6 edge+:n. Samaan aikaan S6 edgen kanssa keväällä ilmestynyt Galaxy S6 ei jostain syystä ole mukana ”ultimaattisessa koeajossa”.

  Amerikkalaiset iPhone-käyttäjät voivat ilmoittautua koeajolle täyttämällä Samsungin hakemuslomakkeen iPhonen Safari-selaimessa, ja hakemuksen täytön yhteydessä koeajajan luottokortilta veloitetaan yksi dollari. Dollarilla koeajaja saa kuukaudeksi käyttöönsä uuden Samsungin huippuluurin sekä valmiiksi maksetun liittymän sille. Mikäli Galaxya ei palauta 30 päivän koeajon jälkeen tai se rikkoutuu, joutuu koeajaja toki maksamaan laitteesta täyden hinnan.

  Kilpailu asiakkaista on kovaa, ja Samsung on kärsinyt jo pitkään mobiililaitemyyntinsä kannattavuuden heikkenemisestä. Tänä vuonna esitellyt Galaxy S6- ja Note 5 -laitteet eroavat monin tavoin edeltäjistään, ja tällä uusimmalla tempauksella Samsung halunneekin tuoda uudistuneita malleja ihmisten tietoisuuteen.

  Samsungin ultimaattisesta koeajosta kertoi muun muassa Ars Technica.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju