Mobiili.fi ”Tyylikkyyttä arvostaville älypuhelinten tehokäyttäjille” – Huawein uuden Novan Suomi-hinta...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Nova.


  Huawei esitteli Berliinissä pidettävien IFA-messujen kynnyksellä joukon uutuuksia, joista osa tulee Suomeen loppuvuodesta. Täysin uusi Huawei Nova -puhelinmallisto on valmistajan mukaan suunnattu tyylikkyyttä arvostaville älypuhelinten tehokäyttäjille.

  ”Huawei Nova -perhe on suunniteltu näyttäviksi ja suorituskykyisiksi puhelimiksi palvelemaan uuden sukupolven käyttäjiä, joille älypuhelin on merkittävä työ- ja viestintäväline”, toteaa Huawein Consumer Business Groupin toimitusjohtaja Richard Yu.

  ”Huawein laitejulkistukset vahvistavat strategiaamme tuoda eri hintapisteisiin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Uusi Nova-mallisto edustaa Huawein asiakaslähtöistä innovaatio-osaamista”, kertoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki.

  Novan muotoilu tuo mieleen Huawein valmistaman Nexus 6P:n, kun taas Nova Plus muistuttaa lähinnä Mate-sarjan laitteita. Huawein mukaan Novan miellyttävä ergonomisuus pohjautuu pyöristettyihin linjoihin sekä maltilliseen kokoon, joka tukee puhelimen käyttöä yhdellä kädellä.

  Huawei Novassa on 8 megapikselin etukamera, jolla valmistajan mukaan voi ottaa selfieitä missä tahansa valaistuksessa. Lisäksi siinä on valmiina Beauty Makeup 2.0 ja Beautiful Skin 3.0 -toiminnot selfien viimeistelemiseksi. Huawei Novan takakamerassa on 12 megapikseliä ja sen pikselikoko on 1,25 mikrometriä. Puhelin tukee 4K-videokuvausta.

  Huawei Novassa on Snapdragon 625 -suoritin sekä Smart Power 4.0:lla varustettu 3020 milliampeeritunnin akku. Varustukseen kuuluvat myös 3D-sormenjälkitunnistin sekä DTS Headphone: X -tekniikka, jonka sanotaan tarjoavan optimoidun audioelämyksen. Huawei Novassa on 32 gigatavua tallennustilaa ja 3 gigatavua keskusmuistia.

  Huawei Nova on odotettavissa Suomeen marraskuussa 2016. Sen arvioitu hinta on 399 euroa. Huawei Nova Plus ei ole toistaiseksi tulossa Suomeen.

  [​IMG]
  Huawei P9 uusissa värivaihtoehdoissa.


  Huawei Novan lisäksi valmistaja esitteli uuden MediaPad M3 -tabletin ja Huawei P9 -lippulaivapuhelimen saa pian uusissa värivaihtoehdoissa, eli sinisenä tai punaisena.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju