Mobiili.fi ”Turvallinen” Note7 kärähti: viranomaiset tutkivat – näin Samsung kommentoi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Yhdysvaltain turvallisuusviranomaiset tutkivat myös uuden tapauksen, jossa ”turvallinen” Samsung Galaxy Note7 eilen kärähti lentokoneessa johtaen koneen evakuointiin.

  ”CPSC on nopeasti liikkeellä tutkimaan tätä tapausta”, kommentoitiin CPSC:ltä eli Yhdysvaltojen kuluttajatuotteiden turvallisuusvirastosta The Vergelle.

  [​IMG]
  The Verge kertoo puhelimen omistajan mukaan sen olleen turvallinen Note7.


  The Verge kertoi myös ensimmäisenä eilen puhelimen omistajaa haastateltuaan lennon evakuoinnin aiheuttaneen Samsung-puhelimen olleen ”turvallinen” Galaxy Note7, jonka omistaja oli jo käynyt hakemassa AT&T-operaattorin myymälästä 21. syyskuuta aiemman Note7:nsä tilalle vaihdossa. Samsung aloitti Note7-puhelinten vaihdon uusiin, eri valmistajan akuilla varustettuihin puhelimiin kymmenien Galaxy Note7:n ylikuumenemisten ja räjähdysten jälkeen. Samsungin mukaan puhelinten akuissa oli rakenteellinen ongelma.

  Vielä huolestuttavampaa on, että eilisessä tapauksessa kärähtänyt Galaxy Note7 ei ollut edes latauksessa ja omistaja oli sen juuri sammuttanut lentohenkilökunnan ohjeistuksesta ja laittanut taskuun, kunnes se alkoi savuttaa.

  Samsung ei toistaiseksi ole varsinaisesti kommentoinut asiaa. ”Kunnes pystymme saamaan laitteen käsiimme, emme voi vahvistaa tämän tapauksen koskeneen uutta Note7:ää. Teemme työtä viranomaisten ja Southwestin kanssa laitteen palauttamiseksi ja syyn varmistamiseksi. Kun olemme tutkineet laitteen on meillä enemmän tietoa jaettavaksi”, todetaan Samsungilta.

  CPSC tulee tutkimaan asiaa yhdessä ilmailuhallinnon FAA:n kanssa ja aikoo olla yhteydessä myös puhelimen omistajaan.

  Pahimmillaan tämä tapaus ja aiemmat hajanaiset raportit myös uusien Galaxy Note7 -laitteiden ylikuumenemisesta voisivat johtaa jopa toiseen Note7-takaisinkutsuun, jossa uudet vaihtolaitteetkin kutsuttaisiin takaisin.

  Vaihto-ohjelmien edettyä Samsung oli aloittamassa nyt Galaxy Note7:n tuomisen uudelleen myyntiin ympäri maailmaa. Uudet vaihtolaitteita koskevat vakavat tapaukset voivat kuitenkin jälleen hidastaa myynninaloitusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju