Mobiili.fi ”Tuoreimmat” tiedot Nokia-puhelimista eivät oikeasti kovin tuoreita – peräisin jo elokuulta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Otsikoissa liikkuu jälleen tietoja tulevista Nokia-merkkisistä Android-puhelimista. Nyt kerrotaan, että Microsoft-johtaja James Rutherfoord olisi kertonut jakelukumppanin FPT Trading Companyn tilaisuudessa kuluvalla vuoden viimeisellä neljänneksellä olevan tulossa kaksi Nokia-peruspuhelinta ja ensi vuoden toisella neljänneksellä kaksi Nokia-Android-puhelinta HMD globalilta, jonka kanssa Nokia on tavaramerkkinsä lisensoinnista sopinut.

  Tiedot voivat toki hyvinkin osoittautua oikeiksi. Kuvailtu aikataulu kuulostaa sinällään yhdeltä realistiselta vaihtoehdolta. Mutta varsinaisesti uutinen näiden puheiden ei pitäisi enää nyt olla: Rutherfoordin puheista lähtöisin olleet tiedot olivat esillä jo yli 2,5 kuukautta sitten, aivan elokuun alussa vietnamilaissivustoilla.

  HMD global ja Foxconnin tytäryhtiö ovat ostamassa Microsoftilta Nokia-peruspuhelinten liiketoimintaa ja tehdasta Vietnamissa alun perin toukokuussa ilmoitetussa järjestelyssä. Tämä kauppa ei kuitenkaan tiettävästi ole vieläkään toteutunut. Julkistuksen yhteydessä kaupan odotettiin tapahtuvan vuoden 2016 toisen vuosipuoliskon aikana.

  Uudet ensimmäiset Nokia-puhelimet lienee esitelty ennen tai julkistetaan viimeistään helmi-maaliskuun vaihteen Mobile World Congressissa.

  Teoriassa mahdollista olisi puhelinten markkinoilletulo vielä tänäkin vuonna, joskin tehokkaat viikot ennen joulua alkavat valua jo vähiin. Ensi vuosi vaikuttaa päivä päivältä todennäköisemmältä ajankohdalta.

  Toistaiseksi luotettavia paljastuksia on saatu vasta yhdestä uudesta laitteesta, ”Nokia D1C”, eri suorituskykytestaussovellusten kautta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju