Mobiili.fi ”Terästäkin vahvempi tietoturvapuhelin” saamassa käyttöjärjestelmäksi Jollan Sailfishin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappaus Turingin verkkosivuilta


  Viime vuonna esitelty, huipputurvalliseksi ja terästäkin vahvemmaksi mainostettu Turing ei ole pysynyt aiemmin luvatussa aikataulussa. Viimeisin syy julkaisun viivästymiselle on kuitenkin suomalaisittain mielenkiintoinen, sillä syynä on käyttöjärjestelmän vaihtuminen Androidista suomalaisen Jollan Sailfish OS:ään.

  Turing on vahvasta Liquidmorphium-metalliseoksesta valmistettu, huipputurvalliseksi kuvailtu älypuhelin, jonka piti käyttää Android Lollipop -käyttöjärjestelmää ja jonka piti ensin ilmestyä joulumarkkinoille ja sittemmin tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Nyt julkaisun kerrotaan tapahtuvan huhtikuussa.

  Android Police on saanut haltuunsa Turingin ennakkotilaajille lähettämän sähköpostin, jossa yhtiö kertoo käyttöjärjestelmän vaihtumisesta. Sähköpostin mukaan Sailfish OS on saatu toimimaan hienosti laitteessa, ja viimeistelevät testit ovat nyt käynnissä. Turing käyttää Qualcommin Snapdragon 801 -suoritinta, ja kertoo sen pyörittävän Sailfish OS:ää todella nopeasti. Lisäksi Turing muistuttaa sähköpostissa, että käyttäjät pääsevät edelleen laitteella käyttämään Android-sovelluksia, sillä Sailfish OS tukee niitä, ja laitteessa on myös esiasennettuna Android-sovelluskauppa.

  Omille verkkosivuilleen Turing ei Sailfishiä vielä päivittänyt, vaan siellä laitteen teknisissä tiedoissa mainitaan edelleen Android 5.1.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju