Mobiili.fi ”Sveitsin armeijan älykello” – Acer lisää älyä Victorinoxin kelloihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  ”Sveitsin armeijan linkkuveitsistä” tunnettu Victorinox on jo reilun parinkymmenen vuoden ajan tehnyt myös näyttäviä rannekelloja. Nyt tämä yli 130-vuotisen historian omaava sveitsiläisyhtiö on lyöttäytynyt kimppaan Acerin kanssa lisätäkseen älyominaisuuksia rannekelloihinsa. Lopputulos on erikoinen, ulkonäköä myöden.

  [​IMG]

  Maailman suurimpiin tietokonevalmistajiin kuuluva Acer sekä Victorinox esittelivät yhteistyönsä ensimmäisiä hedelmiä Mobile World Congressissa Barcelonassa. I.N.O.X. Cybertool on Victorinoxin I.N.O.X.-sarjan kelloon liitettävä lisäosa, joka tuo rannekellolle älykelloista tuttuja ominaisuuksia, kuten puhelu- ja viesti-ilmoitukset, askelmittarin sekä ”Help”-tilan, jossa kahta painiketta painamalla kello lähettää GPS:n määrittämän sijainnin ennalta määritetylle yhteyshenkilölle.

  [​IMG]

  I.N.O.X. Cybertool on muovikuorinen, vesitiivis, painaa 24 grammaa ja toimii yhdellä latauksella 5 – 7 päivää. Laite on Android- sekä iOS-yhteensopiva. I.N.O.X. Cybertoolin tarkempia hinta- tai saatavuustietoja ei vielä kerrottu, mutta useiden verkkosivujen arvioiden perusteella sen hinta tulee Yhdysvalloissa olemaan noin 150 – 250 dollaria (noin 135 – 225 euroa).

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju