Mobiili.fi ”Soinin pää lentää jälleen” – suosittu suomalainen peli sai uuden ilmeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2149
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Happy Flappy Soinin uusi ilme


  Suomessa suosiota niittänyt Happy Flappy Soini -mobiilipeli on saanut uuden Halloween -aiheisen päivityksen. Alkuvuodesta Androidille ja iOS:lle saapunut satiirinen peli on nyt saanut uuden ilmeen ja uudet musiikit. Asiasta kerrotaan tiedotteessa.

  Soinin pää lentää jälleen ja tällä kertaa Soini ottaa mittaa Ilmestyskirjan pedosta. Tiedotteen mukaan Timo Soini näkee painajaisia, joissa hän on joutunut Ilmestyskirjan pedon kitaan ja pyrkii pakenemaan sieltä – kokeilun perusteella väistellen pedon hampaita.

  Pelin edetessä Soini törmää ”jytkyihin”, jotka ovat tällä kertaa Halloween -tyyliin kurpitsoja. Niiden avulla seuraava este helpottaa ja näin myös matkan teko. Kun Soini ei enää pääse esteen ohitse, näpäyttää luurankokäsi pään ulos peliruudulta.

  Timo Soini ei ollut alkuvuodesta satiiripelistä moksiskaan, vaan oli tyytyväinen pelin suosioon. ”Pelin saama suosio on minulle suuri kunnia ja ilonaihe. Antaa Happy Flappy Soinin kukoistaa”, sanoi Timo Soini aiemmin tänä vuonna.

  Happy Flappy Soini on Flappy Birds -pelin vanavedessä tehty peli, jonka voi ladata Androidille Google Playsta tai iOS:lle Applen App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju