Mobiili.fi ”Se” on uusi iPhone! Applen nettivuoto leviää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Tärkeimmät asiat ensiksi. Kuten parin päivän takaisessa uutisessa pohdimmekin, on tuore vuotovideo pienemmästä iPhone-mallista osoittautunut huijaukseksi. Eilen julkaistu raportti tarjoaa sen sijaan uutta tietoa puhelimesta ja lähteenäkin toimii astetta luotettavampi 9to5Mac.

  Uusien tietojen mukaan pienempi iPhone on tulossa maalis-huhtikuussa ja kulkee nimellä iPhone 5se. Nimen kaksi viimeistä kirjainta tulevat sanoista ”special edition” ja samalla kertovat paljon tulevan puhelimen luonteesta. iPhone 5se ei tule designiltaan pohjautumaan uusimpiin iPhone-malleihin, vaan toimii päivitettynä versiona vuoden 2013 iPhone 5s -mallista. Tästä huolimatta pieniä viilauksia muotoiluun on tehty ja esimerkiksi puhelimen näyttölasi kaareutuu reunoja vasten iPhone 6:n tapaan.

  Merkittävimmät muutokset iPhone 5se -puhelimista löytyvät raportin mukaan puhelimen sisuksista. Suorittimien ja kameroiden osalta puhelin käyttää vuoden 2014 iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -malleista tuttua tekniikkaa. Takakamera on tarkkuudeltaan 8 megapikseliä ja etukamera 1,2 megapikseliä. Suorittimina toimivat Applen vanhemmat A8- ja M8 -piirit.

  Täysin ilman viimeaikaisia uudistuksia iPhone 5se ei ole jäämässä, sillä muun muassa Bluetooth 4.2-, VoLTE-, NFC- ja 802.11ac WiFi -yhteydet käyttävät iPhone 6s:stä tuttua tekniikkaa. Myös viime syksynä esitellyt Live Photos -kuvat ovat tekemässä tuloaan iPhone 5selle.

  Hintansa puolesta iPhone 5sen odotetaan asettuvan noin 450 euroon, mihin voi Suomessa lisätä muutaman kympin lisää. Värivaihtoehtojen puolesta puhelimen pitäisi vastata tuoreimpia iPhone-malleja ja myös ruusunkultainen versio on tarjolla. Näillä näkymin uudet iPhone 5se -puhelimet ovat korvaamassa nykyiset iPhone 5s -mallit, joiden tuotantoa ei enää jatketa.

  [​IMG]
  Vuonna 2013 julkaistu alkuperäinen iPhone 5s -malli.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju