”Saattaa olla kestävin ja korjattavin puhelin vuonna 2017” – Nokia 6 on helppo korjattava

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
nokia_6_jerryrigeverything-700x428.png

Suomen kartta kaivertui Nokia 6:n metalliseen runkoon.


YouTubessa JerryRigEverything tekee laadukkaita puhelimien purkuvideoita sekä kestävyystestejä eri laitteille. Aiemmin hän teki kestävyystestin Nokia 6:lle ja laite oli yksi vankimmista puhelimista, jota hän oli testannut. Tuoreella videolla Nokia 6 saa suitsutusta helposta korjattavuudestaan.

JerryRigEverything aloittaa videolla näytön irroittamisesta. Näytön vaihtamiseen ei loppujen lopuksi tarvita paljoakaan aikaa tai vaivaa. Näytön irroittamisen jälkeen täytyy vain yksi ruuvi ottaa irti ja uuden näytön voi asettaa paikalleen.

Näytön irroittamisen jälkeen päästään käsiksi akun irroittamiseen. Akku on kiinni erillisessä metalliosassa, mikä on hyvä juttu – sen irroittamisessa ei tarvitse pelätä muiden herkkien osien puolesta. Metalliosa, joka on akussa kiinni, on kiinnitetty runkoon jopa 19 ruuvilla, mutta niiden irroittaminen on kuitenkin simppeliä.

”Mikäli Apple ja Samsung eivät paranna puhelimiaan, tämä puhelin tulee olemaan helposti kestävin ja korjattavin puhelin vuonna 2017”, videolla kerrotaan.

Näyttö hajoaa puhelimissa useimmin ja Nokia 6:ssa sen voi vaihtaa suhteellisen helposti hajottamatta puhelinta. Mikäli pidemmän käytön jälkeen akku heikkenee eikä kestä enää yhtä pitkään kuin ennen, mutta puhelin on muuten hyvässä kunnossa, senkin voi Nokia 6:een vaihtaa melko helposti.

Alta voit katsoa JerryRigEverythingin videon kokonaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom