Mobiili.fi ”Rikkoutumaton” Nokia 3310 vastaan hehkuva nikkelipallo – näin siinä käy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Internetissä Nokian 3310 -peruspuhelin on muodostunut rikkoutumattomaksi puhelimeksi. On tietenkin selvää, ettei puhelin kaikkea kestä, mutta kaikenlaista Nokia 3310 on saanut kokea. Sitä on esimerkiksi ammuttu valtavalla kiväärillä ja se on laitettu tehosekoittimeen. Carsandwater -niminen käyttäjä on ladannut YouTubeen videon, jossa hän kokeilee, mitä tapahtuu, kun Nokia 3310:n päälle laitetaan tulikuuma, punahehkussa oleva nikkelipallo.

  Alkuun kuuma, luultavasti noin 1000-asteinen, nikkelipallo laitetaan 3310:n näytön päälle ja muovi alkaa sulamaan. Muovi sulaa ja liekit liehuvat. 3310:n muoviosat sulavat pahasti ja myöhemmin toinen nikkelipallo laitetaan puhelimen näppäimien päälle. Laite palaa täten entistä pahemmin. Viimeiseksi nikkelipallon avulla sulatetaan vielä suhteellisen ehjä takakansi.

  Nokia 3310 meni siis täysin käyttökelvottomaksi ”nikkelipallokäsittelyssä”, jonka kyseinen YouTube-käyttäjä on tehnyt todella monille eri asioille. Carsandwater muistuttaa videon alussa, että hän on saanut puhelimen toiselta YouTube-käyttäjältä.

  Alta voit katso koko videon.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju