Mobiili.fi ”Pelkkää metallia, puhdasta kauneutta” – ZenFone 3 Deluxe esittäytyy videolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Asus Zenfone 3 Deluxe.


  Asus julkaisee tänä vuonna useita ZenFone 3 -puhelimia. Kokoelman lippulaivaksi nousee ZenFone 3 Deluxe, jonka vakuuttavaa tarjontaa esitellään juurta jaksaen uudella videolla.

  ZenFone 3 Deluxe on 5,7 tuumainen älypuhelin, jonka sisuksiin on pakattu viimeisintä tekniikkaa. Laite tuli tässä kuussa erityisen tunnetuksi siitä, että se ottaa ensimmäisenä käyttöön Qualcommin uuden Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin. Puhelimesta julkaistaan useita versioita, joista vain kalliimmissa on kyseinen piiri sekä huimat kuusi gigatavua RAM-muistia.

  Raaka teho ei kuitenkaan ole ZenFone 3 Deluxen ainoa myyntivaltti. Kookas näyttö on istutettu kompakteihin ja täysin metallisiin kuoriin, joiden takapuolelta löytyy 23 megapikselin kamera monilla herkuilla. Lisäksi Asus lupailee muun muassa Hi-Fi-tasoista äänentoistoa kuulokkeiden kautta ja nopeaa Quick Charge 3.0 -latausta.

  Aiemmin ZenFone 3 Deluxe on esiintynyt lähinnä perinteisissä tuotekuvissa. Nyt Asus on kuitenkin julkaissut videon, jolla laitteen ulkonäköä ja ominaisuustarjontaa esitellään varsin perusteellisesti. Mikäli Asus-uutuuden olemus on jäänyt vielä epäselväksi, kurkkaa video alta:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju